.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lisää Gambiassa tapaamiani eläimiä
 

Vierailu krokotiilialtaalla sai krokotiilit vaikuttamaan erilaisilta kuin mitä olen tähän asti ajatellut. Niitä ei ollut erikseen aidattu vaan niitä saattoi olla vähän joka puolella köllöttelemässä. Ne oli hyvin ruokittu, joten olivat rauhallisia ja niitä sai kokeilla silittää. Ihan mukavalta tuntui...

Myös hotellin rannalla kävellessä voi nähdä krokotiilejä vapaana. Ne olivat oman lammikkonsa reunamilla nauttimassa päivästä.


3 kommenttia:

 1. Valo siellä leveysasteella on kyllä ihan erikoisen kuulakas. Kuvat näyttävät niin utuisen selkeiltä - hmmm....ymmärtääköhän kukaan mitä tällä tarkoitan?
  Kaunis varsa ed. postauksessa. Mainitsit että voimakortit tulevat englannin kielellä, olisihan ihanaa, jos niitä voisi lueskella myös kotimaisestikin - minusta ainakin.
  Kiitos näistä kaikista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun jaat näitä Gambian tunnelmia! Voimakortteja odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Mielelläni minä tietenkin näitä jaan, olen vielä innoissani ja yritän saada kaikki laitetuksi niin kauan kun olen vielä leijumassa fiiliksissä täysillä. Laventelin kommentti kuulaudesta on totta, ilma oli erilainen, kirkas ja aurinkoinen, mutta silti jotenkin pehmeä. Minun täytyy miettiä voimakorttien tekstiä, jos voisi olla sekä englanti että suomi, haluaisin sen englannin niihin kun se on kyseisessä maassa niin vahvana kielenä. Itsekin alkoi jo puhua sekakieltä eli suomienglantia, kun viikon aikana sai niin paljon harjoitusta englanniksi.

  VastaaPoista