.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 1. helmikuuta 2011

Arvonnan voittajat ja kiitos!


Luovuuden korin voittaja on Trina - Onnea!


Rauhan korin voittaja on Rooibos - Onnea!


Hymyn korin voittaja on anni409 - Onnea!

Avopuolisoni suoritti tänä iltana arvonnan valtavasta arpakasasta. Pyydän voittajia ilmoittamaan postiosoitteensa sähköpostiini talo@runotalo.net .Palkinnot lähtevät matkaan viikon 7 aikana. (pitkä toimitusaika siksi, kun olen lomamatkalla eli postitan palkinnot pian kotiin palattuani).

Kiitos kaikille osallistuneille. Teidän avullanne olen valinnut 21 voimakorttia, jotka pääsevät painettaviksi ja kevään aikana myyntiin uudistuvaan Runotalon nettikauppaan. On ollut myös aivan mahtavaa saada lukea perusteluja valinnoille. Kirjoituksenne ovat inspiroineet minua ja olen saanut paljon uusia ajatuksia. Kiitos avustanne, arvostan sitä ja lähetän mielessäni nyt teille jokaiselle lämpimän voimahymyn. Olette kuljettaneet Runotaloa askeleen verran eteenpäin ja se on sentään iso pohjalaistalo - mutta se liikkuu!


6 kommenttia:

 1. Oi mikä yllätys! Jään innolla odottelemaan palkintokoria. Rentouttavaa lomamatkaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomamatkaa täältäkin! Olipa iloinen yllätys :)!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa Sari!
  Voi Trina, onnentyttö, onnittelut Kaisalta

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille!

  Voi miten hienosti keksit liittyy tuon ison pohjalaistalon 'liikkumisen' Runotlaosi eteenpäin menoon.

  Rentouttavaa, elämyksellistä lomaa Sinulle, Sari♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille lomatoivotuksista, olen ihan muutaman tunnin kuluttua hyppäämässä seikkailuun, joka on minulle ihan uudenlainen kokemus. Tämä saattaa jopa liikauttaa taas Runotaloakin...näkemisiin blogiystävät :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon palkinnosta se saapui eilen. Aivan ihan korillinen kaikkea ihanaa! :)

  anni409

  VastaaPoista