.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Yksinkertaistaminen selkeyttää
Yhdessä luodut voimakortit
Tiedät varmaan tunteen, joka syntyy selkeyttämisestä? Se on hyvä tunne. Olosi kevenee, aivan kuin laskisit raskaan taakan hartioiltasi. Aina voit yksinkertaistaa asioita. Ehkä ei ihan heti tunnu mahdolliselta tilanteessasi, mutta  mieti hetki rauhassa ja löydät varmasti uusia yksinkertaisempia ratkaisuja toteuttaa asioita. 

Tein selkeyttävän ratkaisun äsken Aarrekarttamaailma-blogissani. Tässä siellä julkaisemani teksti:


Yksinkertaistaminen ja selkeyttäminen ovat hyvästä monessa asiassa. Aarrekarttailussa yksinkertaistetaan kun valitaan omia todellisia unelmia ja tavoitteita. Teen nyt selkeytystä blogien kirjoittamiseeni. Jatkossa kirjoitan aarrekarttailuun liittyvistä aiheista Runotalo-blogissa muiden aiheiden lomassa. Runotalon blogi on pääblogini, jossa julkaisen kirjoituksia säännöllisesti. 
Tämä Aarrekarttamaailma säilyy aarrekarttailun tietopankkina. Suosittelen tätä sinulle, joka olet kiinnostunut visualisoinnista ja omien unelmiesi toteuttamisesta. Runotalon blogiin voit tutustua tästä ja Aarrekarttakurssini löydät täältä. Aarrekarttakurssini ovat etäkursseja, jotka voit tehdä omaan tahtiisi. Olen sähköpostitse tukenasi koko kurssin ajan. Toivotan sinulle kiinnostavia ja innostavia hetkiä täällä Aarrekarttamaailmassa!

Jatkossa siis julkaisen täällä Runotalon blogissa myös Aarrekarttailuun liittyviä kirjoituksiani. Viime aikoina olen kirjoittanut vähemmän aarrekarttailusta. Olisi mukava tarjota aarrekarttakurssilaisille ja muillekin uusia innostavia virikkeitä. Aarrekarttailuun liittyy monia kiinnostavia aiheita. 

Voimapuutarhan kukista akileija on ottanut vastuualueekseen Unelmat ja Aarrekartat.  Akileija lupasi ehdottaa minulle sopivia aiheita. 


PIENISTÄ UNELMISTA KASVAA
SUURIA TODELLISIA TOTUUKSIA

Pienistä unelmista
kasvaa suuria, todellisia totuuksia.
Hiljaisuudessa hitaasti
ne kehittyvät, kasvavat
ja huomenna ne ovat jo totta.

Lähde sinäkin unelmoimaan
pieniä asioita
ja anna niiden kasvaa vapaina.

VoimaPuutarha © RunoTaloTästä voit poiketa Aarrekarttamaailmaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti