.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Akileija kaupassa: Kurssit alessa!


Aina kun on akileijan vuoro päivystää, kaupassa alkaa tapahtua kummia. Akileija liihottelee ympäriinsä takahuoneessa ja on ihastuksissaan kaikista nappuloista, joita voi käyttää. Voimapuutarhan kukkien oma kauppa on hyvin tekninen paikka. Unelmointi yhdistettynä tekniikkaan: Sen arvaa mitä siitä seuraa. Mutta unelmointi on hyvästä ja niinpä kurssitarjous on oikein hyvä juttu! Tervetuloa kurssille - nyt on hyvä tilaisuus lähteä mukaan! 

Kauppaan pääset tästä. Pidän akileijaa silmällä, että kaupassa asiat sujuilevat.
5 kommenttia:

 1. Voihan Akileija, ihmeellinen olet ♥ Jospa vähän osoittaisit esim. Kaisalle sopivaa kurssia. Katsos, kun tunnet ja tiedät ajatusmaailmaani, persoonaani. Tykkään sellaisista syvällisistä ja taianomaisista asioista... Niin, viepä viestiä Sarille :) Kiitos paljon. Antoisaa viikonvaihdetta päivystäessäsi ;)

  Piti vielä kertoa, tykkään kovasti uudesta "värikkäästä" ulkoasusta täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohditaanpa yhdessä tarkemmin: Voimakurssi on syvällinen ja toimii kuin taika. Aarrekarttakurssi on toisella tavalla itseä tutkiskeleva kurssi, jossa myös on paljon taikaa mukana. Kumpi kurssi siis? Aarrekarttakurssi auttaa selvittämään tavoitteita, todellisia unelmia ja tukee matkaa unelmiin. Voimakurssi auttaa vahvistamaan oman sisimmän ääntä, pysäyttää, auttaa hidastamaan, keskittymään omaan itseen sekä tuo luottamusta.

   Värikkyyttä voisi olla enemmänkin...tavallaan kaiken hiljaisuuden keskellä väri tuntuu yllättävän voimakkaana ja piristävänä. Kiva, että kerroit :)

   Poista
 2. Kiitos, sisimpäni puhuu niin paljon jatkuvana virtana. Jos yritän sitä muuttaa, katoaako intuitioni ja kykyni heittäytyä ? Olen avoin ja sillä tavoin haavoittuva. Vahvuuteni kuitenkin ihmeellisesti suojelee minua.
  Ehkä yritän tässä itselleni näin perustella, miksi kallistun etsimään unelmiani ja saavuttamaan niitä Aarrekarttakurssilta ♥
  Meidän täytyy vielä ajatella yhdessä :) Mielelläni kuulisin, miltä valintani kuulostaa. Ja tärkeää on; ajankohta, pituus ja ehdottomasti etänä kaikki. On paljon eri asioita tässä menossa.

  Väreistä vielä, ne jotenkin stimuloivat tuolla RunoTalossa. Ravistavat hereille kuvien myötä ajattelemaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta kuulosta hyvältä ja sopivalta meidän molempien mielestä - Akileija nyökyttelee kovin, sillä unelmointi on aina hänen mieleensä. Ajankohta on vapaa ja pituus on itse määriteltävissä, sillä kurssi etenee tehtävä kerrallaan eli ilmoitus kun on valmista ja aina saa uuden tehtävän. Voi tehdä niin pitkään kuin tahtoo kutakin tehtäväosiota - aikaa on niin kauan kuin Runotalo on olemassa - näin arvioimme sen olevan :)

   Värit ovat varattu kukkien mainoksille, että erottuvat :) Nyt ei ole mainosta, mutta eiköhän täältä jotain taas pian tule niin saamme väriä ja piristystä. Ajatus on, että värit saavat loistaa muun rauhan ja seesteisyyden joukosta.

   Poista
  2. Vielä: Kysyit katoaako kyky heittäytyä: Samaa asiaa olen pohtinut usein kun on tarkoitus elää hetkessä eikä liikaa suunnitella ja pohtia. Että miten se sopii aarrekartan kanssa ja unelmointiin. Kuitenkin olen huomannut, että juuri se on tarkoitus myös aarrekarttailussa, siinä käy niin että huomaa elävänsä jo tässä hetkessä monin tavoin unelmaansa...oikeastaan tapa ja asenne muuttuu uudeksi pohdintojen kautta, huomaa itsestä asioita, joita ei tiennyt, itsetuntemus vahvistuu ja tulee rohkeammaksi tarttumaan hetkeen kun se kohdalle osuu <3

   Poista