.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 13. maaliskuuta 2014

Kierros Voimapuutarhassa 1 / 2014


TERVETULOA

vuoden 2014 ensimmäiselle puutarhakierrokselle!


Aamu on täydellinen: Aurinkoa, tyyntä ja paljon erilaisten lintujen ääniä; voimakkaimpana kuuluu teerien pulputus läheisellä pellolla. Tunnen kiitollisuutta siitä, että minulla on mahdollisuus kokea tämä kaunis aamun hetki. Monta vuotta olen viettänyt näitä hetkiä sisätiloissa aamupalavereissa tai tietokoneen äärellä työhuoneessa. Keväisiä aamuja olen ihastellut lähinnä ajomatkalla töihin. Näin se on varmasti meistä monilla. Toivon, että näiden kuvien kautta nautit kanssani voimapuutarhan aarteista.

Ylimmässä kuvassa on kahteen osaan haljennut kivi. Pakkasen huurruttamana pyöreä muoto erottui kauniina auringossa. Talvioiden joukossa on muutama eksynyt harjaneilikka. Harjaneilikan erottaa korkeimpana vasemmalla. Nämä harjaneilikat saavat olla tässä kun ovat tähän kerran itse keksineet asettua.Maksaruohoissa ovat vielä kuihtuneet kukinnot jäljellä. Oikeastaan minun pitäisi jo siistiä nämä pois.
Kuvaamisessa tulee usein näitä ihania yllätyksiä: Ajattelen - kokeilenpa kuvata nuo mehitähdetkin. Polvistun ja otan ensimmäisen kuvan, sitten toisesta kulmasta seuraavan. Kameran linssin läpi katsoessani huomaan olevani toisessa maailmassa, jossa maisema muuttuu ihmeelliseksi taikamaailmaksi. Näitä kuvia otin useita, joten pian saattaa ilmestyä uusi voimakortti, jossa esiintyvät mehitähdet. 

Jos joskus saavut kurssille voimapuutarhaan, tulet varmasti hämmästymään voimapuutarhan pientä kokoa. Puutarhani on hyvin pieni, mutta valokuvattavaa riittää silti runsaasti. 

Teen uuden kierroksen taas joku päivä ja toivon, että olet mukanani seikkailemassa voimapuutarhan poluilla.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat, kuinka voivatkaan maksaruohotkin olla kauniita ... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkanen tekee usein kauniita taideteoksia. Saas nähdä millaiset näkymät ovat seuraavalla kierroksella.

      Poista