.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uusia kursseja & uuden opetteluaOlen saanut uusien kurssien toiminta-ajatuksen valmiiksi. Kerron siitä hieman. Toinen aiheeni on hidastava elementti: Uusi läppäri, jossa on windows 8: Kärsimättömän ihmisen loppumaton koulutustilaisuus!

UUSIA KURSSEJA


Luon kurssit yhdessä voimapuutarhan kukkien kanssa. Kaikilla ei ole mahdollisuutta pysähtyä keskittymään pitkään kurssiin, joten uudet kurssit ovat maksimissaan yhden päivän mittaisia. Kurssit ovat sähköpostitse tehtäviä etäkursseja ja hinnaltaan edullisempia kuin pidemmät kurssit. Tarjoan kurssilaiselle hengähdyshetken arjen kiireistä. Kurssi on matka voimapuutarhaan ja sieltä palataan uudistuneena. Kerron muutaman viikon kuluessa lisää kursseista. Uskon, että saan pian ensimmäisen kurssin valmiiksi.

Kurssien valmistelu vie nyt aikaani, joten päivitän blogia hieman harvemmin. Tavoitteeni on kirjoittaa tänne maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Voimapuutarha herää pian kukkimaan, joten saan uusia kuvia puutarhasta. Varmasti kerron yritystoiminnan etenemisestä myös. Tarkoitukseni on aloittaa kurssit voimapuutarhassa kesän alussa. Testiryhmä on tulossa paikalle toukokuussa.

UUDEN OPETTELUA


Vanha miniläppärini on alkanut pitää kummallista ääntä, joten kuukausi sitten hankin uuden tietokoneen. Olen käyttänyt edelleen vanhaa miniläppäriäni ja uusi kone on odotellut pöydällä pölyä keräämässä. Tänään oli pakko alkaa opetella tämän uuden koneen käyttöä kun vanha kone vaan rohisi ja puhisi. 

Voihan Windows 8! Mielestäni tämä on järkyttävän vaikeaa opeteltavaa. Minulla ei ole kosketusnäyttöversiota. Olisiko se helpompi oppia? Lisäksi tekemistä hidastaa vanhojen tietojen siirto uuteen koneeseen.  Valittaminen on minulla kiellettyä huvia, mutta nyt olisi pakko saada valittaa. Kaikki etenee liian hitaasti minulle. Olen kärsimätön luonteeltani teknisissä asioissa. Miksi ei tehdä yksinkertaisempia systeemeitä?

Isompi näyttö on kyllä hieno asia valokuvien kanssa. Nyt näen kuvat sellaisina kuin useimmat lukijat näkevät. Se on hyvä edistysaskel! Ja onhan minulla voimakortteja: Kävin poimimassa voimakortin: Ilon kautta. Yritän nyt soveltaa sitä tähän oppimiseen. Heti tuntuu paremmalta - kiva oppia uutta... 

Alkavaan viikonloppuun sopii tämä Lepotauko voimakortti. Kuulumisiin maanantaina ja hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti