.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Unelmointia: Monet'n puutarhaKummallisesti olen taas unohtanut kirjaston hyödyntämisen. En saisi unohtaa, sillä rakastan ahmia erilaisia kirjoja. Mikä parasta - lainatessa ei kerry lisää kirjapinoja hyllyjä täyttämään! 


Monet' n puutarha ja elämäntyö inspiroivat minua. Ihailen hänen kykyään nähdä valot, varjot ja värit sekä taitoa yhdistää kasveja ja luoda puutarhastaan taideteos. Olen haltioitunut. Ehkä voisin joskus vierailla hänen puutarhassaan Ranskassa. 

Edetessäni kirjan sivuilla rakennan mielessäni RunoTalon voimapuutarhaa. Monet vuokrasi ensin talon ja pienen puutarhan eli ei hänelläkään ollut kaikkea heti valmiina. Runotalonkin voimapuutarha saa muotonsa hitaasti kypsyvinä ideoina, joita yhdistelen ja maistelen. 


Onko sinulla oma unelma? Toivon, että on. Niin paljon olen saanut voimaa ja iloa unelmastani. Elämälläni on tarkoitus. Unelmaa kohti voit matkata pienin askelein, sillä tärkeintä on elää, kokea ja olla matkalla. Elämä on nyt.

4 kommenttia:

 1. Minulle syntyi nyt juuri unelma saa kirja nimeltä Monetin puutarha! Sinä synnytät tarpeita, vaikka sun pitäisi riisua minua niistä;)

  Minulla on unelma matkustaa vielä omalla autolla muutamia kertoja viikkojen pituisille reissuille alpeille ja sen jälkeen sitten Irlantiin, rakkaaseen Galwayhimme. Sen jälkeen en näe unelmia, mutta aikaahan on, Tai eihän sitä tiedä, mutta toivossa on aina elettävä ja unelmia on oltava, sillä ilman niitä ei olisi mitään. Ai niin, sen jälkeen haluan just samanlaisen puutarhan kuin oli Monetilla. Olen kyllä jo alkanut tyskennellä tuohon suuntaan, mutta kun esim. laventelit eivät telvehdi etc.etc. Onnneksi on unikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kirjoitin, että kirjastosta voisi lainata... :) Sinulla Leena on varmasti paljon kirjoja, joten uskon, että joukkoon sopii ♥ Itselläni on puutarhakirjaheikkoutta ♥

   Ihania unelmia! Tilasin muuten Maatiaiselta tähkälaventelin siemeniä. Yritän kasvattaa ja kokeilen talven yli ruukussa sisällä, josko selviäisivät. Stevia selvisi sisällä ruukussa tästä talvesta, joten kaikki on mahdollista. Unikoista: Maatiaisen siemenissä oli mainittuna nimenomaan ripsureunainen unikko... ♥

   Poista
 2. Minun heikkouteni, samalla vahvuuteni ovat kirjat ♥ Ahmin niitä samoin, kuin sinä. Vahinko vaan, hankin niitä juuri omaksi hyllyjä täyttämään. Niihin syntyy sellainen jonkinlainen suhde ♥ Ei pokkareihin, ne kierrätän... olen kai "outo ihminen" !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmilla varmasti on näitä kirjasuhteita :) Usein on minullakin kirja seuranani ♥

   Poista