.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kukilta uusi VoimaMix & Resepti

KUKILTA UUSI VOIMAMIX & RESEPTI


Voimapuutarhan kukat ovat innostuneet ideoimaan uutta. Viime yönä he eivät jättäneet minua rauhaan vaan heittelivät ilmaan ideoita. Ideat suorastaan sinkoilivat pimeydessä vuoteen yläpuolella. Kertasin kukkien sanomisia mielessäni yhä uudestaan, että muistaisin ne vielä aamulla. 

Uusinta uutta on kukkien oma reseptipankki. Voimapuutarhan kukat mieltävät itsensä luonnon omaksi apteekiksi. Voimaa ja vitamiinia voi ammentaa pelkästään viettämällä aikaansa kukkien seurassa. Ja voi - millaista laatuaikaa tuossa seurassa voikaan viettää! Tunnen heti oloni keveämmäksi näiden hengettärien seurassa. Hengettärillä tarkoitan kukkien näkymätöntä olemusta, joka hypähtää keveästi luokseni tähän kun tätä kirjoitan. Kukat eivät ole tuolla jäisessä maassa vaan he leijuvat hehkuvina edessäni. Jokainen heistä elää kauneinta kukinnan hetkeään.

Reseptipankki on kehittyvä idea, joka elää ja muuttuu. Ensimmäisenä apteekin hyllylle ilmestyy rivi VoimaMix - nimistä voimalääkitystä.
Voimapuutarhassa olemme varmoja, 
että keksintöjä voi syntyä ainoastaan tekemisen kautta. 
Tee ja kokeile siis rohkeasti asioita elämässäsi.
 **Tämä oli ilmainen reseptivapaa neuvo **

VoimaPuutarha © RunoTalo
VOIMAPUUTARHAN KUKKIEN OMA VOIMAMIX

ITSEHOIDOKSI VETÄMÄTTÖMÄÄN JA HARMAASEEN OLOON
- >  AUTTAA LÖYTÄMÄÄN UUTTA VOIMAA JA HYVÄÄ MIELTÄKeräämme kahden viikon täsmäkuurin yhdistelemällä eri voimakorttisarjojen voimakortteja. Kukkien opastuksella poimin kukkien kanssa sopivimmat voimakortit juuri sinun VoimaMix-annokseesi. Ideana on, että saatuasi oman korttipakkasi nautit voimakortteja yhden päivässä kahden viikon ajan. Ei - ei sisäisesti! Tätä lääkettä et saa syödä vaan tämän nautit mielen voiman kautta ja suoraan sydämeesi saakka. Sitten kuulostelet vastauksia ja tuntemuksia. Otat vastaukset talteen ja annat niiden avautua itsellesi ajan myötä.

Hauska lisäetu VoimaMix-lääkkeessä on sen kierrätettävä ominaisuus. Voit käyttää saman kuurin uudelleen. Kuurin koostumus muodostuu senhetkisten tarpeidesi mukaan: Sekoitat kortit, jolloin ne järjestäytyvät uudelleen. Jos tahdot, voit luovuttaa pakkasi käytön jälkeen voimaa tarvitsevalle ystävällesi, joka voi antaa VoimaMixin seuraavalle tarvitsijalle. VoimaMix-pakka muuntuu aina uuden käyttäjän tarpeiden mukaan. Siitä ovat kukat luvanneet pitää huolen energeettisesti.RESEPTI 

VOIMAMIX  • itsehoidoksi vetämättömään ja harmaaseen oloon 
  • auttaa löytämään uutta voimaa ja hyvää mieltä 
  • virkistää elinvoimaasi
  • sivuoireina saattaa ilmetä rohkeutta toteuttaa omia unelmia ja hymyilyä omalle peilikuvalle 
  • harvinainen allerginen oireyhtymä: Pientä kiukuttelua sekä itkukohtauksia, mutta nämä ovat nopeasti ohimeneviä ja kuuluvat parantumiseen sen luonnollisena osana 
  • TÄRKEÄÄ: Voimapuutarhan kukat eivät voi ottaa vastuuta terveydentilastasi: Käytät VoimaMixin oman harkintasi mukaan ja hakeudut tarvittaessa lääkäriin jos oireesi pitkittyvätANNOSTUS: Ota pakasta yksi voimakortti joka aamu kahden viikon ajan. Jos aamut ovat liian kiireisiä, voit ottaa lääkkeen iltaisin ja tarkkailla vaikutusta seuraavana päivänä.

VAIKUTUKSEN MAKSIMOINTI: Järjestä itsellesi häiriötön hetki. Sulje silmät ja hengitä syvään kolme kertaa. Valitse pakasta yksi satunnainen kortti vasemmalla kädelläsi. Vasen käsi on lähempänä sydäntäsi ja sydämesi tuntee sinut parhaiten. Katso kortin kuvaa ja anna mielikuvien nousta mieleesi. Mikä on kuvan merkitys ja viesti sinulle juuri nyt? Kirjoita muistiin tuntemuksesi. Keskity vielä kortin tekstiin ja jatka muistiinpanoja. Pyri löytämään vahvistavia ja myönteisiä merkityksiä.

Laita kortti näkyville paikkaan, jossa se muistuttaa sinua päiväsi syvemmästä merkityksestä. Tarkkaile merkkejä ja tapahtumia ympärilläsi. Mikään ei ole sattumaa. Saat sydämeltäsi vahvistavia viestejä monin tavoin, jopa toisten ihmisten kautta ja laulujen sanoissa. Jos on asioita, joihin tarvitset selkeytystä, voit kirjoittaa niitä aamuisin kysymyksinä muistivihkoosi. Kukat uskovat, että löydät vastauksia VoimaMix-kuurin aikana.

VoimaMixin koko kahden viikon annos on käytettävä yhtäjaksoisesti loppuun eli sitoudu ottamaan voimakortti joka päivä. Toisina päivinä on vähemmän aikaa, mutta käyttämälläsi ajalla ei ole merkitystä. Pari minuuttiakin päivässä riittää. Tärkeintä on, että lääke on otettu.

TÄRKEÄÄ: Voimakortteja ei saa katsella etukäteen, ettei kuurin vaikutus tule liian voimakkaana ja sekavana yhdellä kertaa. Otetaan kortti kerrallaan reseptin mukaisesti.


VOIMAMIX kuurin tilatessasi saat


14 pientä voimakorttia ja reseptin. VoimaMixissä on voimakortteja vähintään neljästä erilaisesta voimakorttisarjasta. Voimamix on myynnissä toistaiseksi. Emme kukkien kanssa ole päättäneet jääkö VoimaMix pysyvästi valikoimiin.

VoimaMixin hinta on 16,90€, joka sisältää postikulut ja mukana on lasku 7 päivän maksuajalla.

Aloitan itse pian VoimaMix kuurin. Perustan samalla tänne blogiin VoimaMix-kuurilaisten palstan, jossa kerron kokemuksiani VoimaMixistä ja vastaan kysymyksiin. Olen vahvasti voimapuutarhan kukkien lääkityksien vaikutuksen alaisena ollut jo pitkään, mutta tällaistä täsmäkuuria en ole aikaisemmin kokeillut. Varmasti tulee uudenlaisia tuloksia.

Kukkien kanssa kehittelemme uusia täsmäkuureja erilaisiin oireisiin. Kesälomastressin keventäjäkö seuraavaksi? Voimapuutarhan kukkien oma kauppa taitaa olla sittenkin kukkien oma apteekki. Eikö kuulostakin hauskalta? 

Nyt voit aloittaa kukkien uuden VoimaMix kuurin yhdessä kanssani. Olisi hauskaa vertailla kokemuksia tämän uuden lääkityksen tehokkuudesta. Kukat ovat valmiita muuttamaan koostumusta, jos tarpeelliseksi todetaan. Lisäksi voidaan kehitellä uusia sekoituksia erilaisiin tarpeisiin.

Aloitan toimitukset maanantaina 31.3., joten lääkityksen voit päästä aloittamaan jo keskiviikkona 2.4.

Tilaamaan pääset tästä.
*

Kukkien yöllä kuiskima toinen idea, joka koskee voimarunoja saa odottaa hetken toteutustaan. Uskon, että tulet pitämään siitä.

Mielen voimatreenin toinen viikko etenee ja olisi muistettava hidastaa, pysähtyä ja hengittää. Maanantaina illalla aloitamme kolmannen viikon harjoitukset.

Huhtikuun voimakirje ilmestyy perjantaina. Voit liittyä postituslistalle täällä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti