.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 12. syyskuuta 2009

Talon pohjapiirrokset ja muita kuvia

Runotalossa on tarkoitus toteuttaa tämän alkuperäisen mallin mukainen käsinmaalattu tapetti, joka löytyi alakerran kamarista.

Tässä talo alkuperäisellä paikallaan Koskuella. Nyt siellä on siis vain tyhjä tila, kun talo on siirretty. Talon on tarkoitus toteutua lähes samankaltaisena uudelleen pystytettynä.

Tässä talon sisäänkäynnin puoli. Se toteutetaan hieman eri tavalla. Jossain vaiheessa talossa on ollut mutterikuisti, joka kuitenkaan ei luultavasti sekään toteudu, sillä on saatava enemmän tilaa ja myös wc-tilat sovitetuksi eteisen yhteyteen.


Tässä alakerran pohjapiirros.Tässä yläkerta.


Julkisivupiirros.Tässä leikkauskuva, jossa nähtävissä tuvassa ollut iso avotakka, jossa myös leivinuuni. Se on dokumentoitu purettaessa ja on tarkoitus toteuttaa alkuperäisen kaltaisena.


2 kommenttia:

  1. Ohhoh, siellähän on aikamoinen urakka meneillään! Eikö olekin jännittävää löytää muistoja vieraiden ihmisten elämistä!?

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja lopulta ne ihmiset eivät enää tunnukaan niin vierailta vaan tuntee itse olevansa osa samaa jatkuvaa ketjua.

    VastaaPoista