.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 29. syyskuuta 2009

Pikkuruinen vahva ojakärsämö

Olen vahva, vaikka olen hyvin pieni.
Kuljen isossa maailmassa
enkä väsy siihen koskaan.
Etsin onneani ja löydän sen
joka päivä uudelleen.
© Runotalo


Pikkuruinen puhtaanvalkoinen ojakärsämö toivottaa minut tervetulleeksi puutarhaani tänään. Se on reippaan oloinen, vaikka tänä aamuna oli jo muutama aste pakkasta. Se ei taida olla niitä herkimpiä eikä heikoimpia kasveja, sillä muistan nähneeni näitä tienvarsilla sinnittelemässä. Kukka on yksinkertaisuudessaan oikein kaunis. Lieneekö sattumaa vai luontoäidin suunnittelemaa, että taustanaan on hienosti sammaloitunut kivi. Nyt olen iloinen siitä, että en ehdi poistaa kaikkia rikkaruohoja puutarhastani. Tätäkään näkymää ei olisi syntynyt, jos olisin ollut ahkerampi. Tänään olen onnellinen, että sain löytää tämän vaatimattoman kukkijan ja havaita sen kauneuden.

3 kommenttia:

 1. Ahmaisen positiivista kauneutta itseeni. Tämä päivä on ollut raskas. Ammennan tekstistäsi, runostasi, ajatelmasta sisimpääni herkän hetken kauneuden. Kiitän!!

  VastaaPoista
 2. ihana lupaus itselle...
  "löydän sen joka päivä uudelleen"
  se kauneus on niin monessa arvaamattomassa paikassa...pieni, vaatimaton muuttuu suureksi, arvokkaaksi!!
  ihanaa sadepäivää sinulle..Sade puhdistaa kasvoja...

  VastaaPoista
 3. Kiitos ystäväiset! Toivotaan keveitä päiviä ja löytämisen iloa joka hetkessä.

  VastaaPoista