.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 15. syyskuuta 2009

Kietoutumisen ihme

Maailma on taianomainen, ihmeellinen.
Sinä olet todiste siitä,
kun hymyilet,
kun naurat,
kun olet onnellinen.

© Runotalo


Tällaisessa kietoutumisessa on jotakin puoleensavetävää. Johtuisikohan siitä, että minusta on muutenkin hauska piirrellä kiekuroita ja spiraaleja kaikkiin mahdollisiin eteeni osuviin paperinkulmiin. Onhan tässä selvästi eteenpäin menemisen meininki. Toinen on jo mennyt edellä niin toisen on helpompi seurata perässä tukeutuen edellä menevään. Tämä voisi myös tarkoittaa, että yhdessä olemme vahvoja. Luontoäiti taitaa minua opettaa, kunhan vain osaan katsoa oikein.

Näillä kukinnoilla on selvästi hauskaa. Voin melkein kuulla iloisen naurun helkkyvän. Ylöspäin on matka ja joukolla ollaan menossa.


Mitä enemmän vietän aikaani etsien pieniä ihmeitä, sitä enemmän niitä tupsahtaa tielleni. Tämäkin on hyvin pieni kasvi heinikossa, mutta se herätti huomioni kauniin värisillä lehden kärjillään. Koskaan aikaisemmin en ole tällaista huomannutkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti