.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 22. syyskuuta 2009

Kiitollisuus

Olen kiitollinen.
Painan pääni tyynyyn
ja herään uuteen aamuun
täynnä virtaa.
© RunotaloTänään en ehtinyt ollenkaan ulos retkilleni, joten tässä on kuva, jonka otin muutama päivä sitten. Lupiini on hauska kukka, vaikka tiedän sen olevan toisin paikoin vähemmän hauska, sillä niin hyvin se lisääntyy viihtyessään. Siemenkodat ovat kauniita ja niistä voisi askarella vaikkapa hienoja kransseja. Mutta mitäpä opin tänään unelmien toteuttamisesta? Ehkä sen, että mitä vähemmän ponnistelen ja yritän niin sitä paremmin kaikki näyttää järjestyvän. Kun luotan elämääni ja ihmisiin lähelläni niin kaikki myös sujuu helpommin. Nyt on jo myöhä: kiitän tästä päivästä ja menen tyytyväisenä nukkumaan. Huomenna kun herään niin yritän muistaa aloittaa päiväni kiitollisena ja uteliaana odottaen mitä kaikkea hyvää päivä tuokaan tullessaan. Toivon kaikille kaunista ja elämyksellistä huomispäivää.


2 kommenttia:

  1. Kiitoksen kohottaminen paikalleen avaa omaakin sydäntä huomaamaan lisää kauniita asioita ympärillämme, uusia kiittämisen aiheita elämämme arjessa! Kiitosta ei voi olla liikaa. PAinan pääni ja hiljaa kiitän. Ammensin runostasi voimaa väsyneeseen itseeni. Kiitos sinulle siitä!!

    VastaaPoista
  2. Olen kiitollinen, että sait voimaa itsellesi. Minä sain nyt vuorostani voimaa sinulta. Kiitos.

    VastaaPoista