.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 5. syyskuuta 2009

Mitä löydän tänään?

Seikkailen elämässäni.
Olen purjehtija, olen tutkija.
Uteliaana suunnistan eteenpäin,
joka päivä löydän jotain uutta.

© Runotalo


Puutarhani kulmaukseen unohtuneet saviruukut ovat kauniita. Muutamia syksyisiä lehtiä on leijaillut kauniiksi sommitelmaksi ruukkujen sekaan.

Rohtovirmajuuri kukki jo alkukesällä. Sen kuivuneet kukinnot ovat kauniita ja nyt niihin on tarttunut syksyisiä lehtiä. Luonto osaa maalata kauniita väriyhdistelmiä.

Yöllä taivaalla loisti hieno kuutamo. Valkoiset kukat ovat kauniita kuutamon valossa, niin olen kuullut. Jonain yönä aion hiipiä hiljaa öisessä kuutamossa puutarhaani ihailemaan valkoisia kukkia. Minulla taitaa olla runokin, jossa kuvaillaan miten valkoiset yöpaidan pitsit viistävät aamukasteisessa ruohikossa.


Vanha luuta ilahduttaa minua joka päivä puutarhani kivellä loikoillessaan. Se on yksinkertaisen kaunis - oikeastaan se on kimppu risuja. Tänään katselin miten taidokkaasti risut on niputettu taivutetulla vitsalla yhteen. Puutarhassani on paljon pieniä mutkikkaita hiekkakäytäviä ja haluaisin, että voisin viettää päiväni kuljettamalla luutaa noita käytäviä pitkin. Kun näkee tasaisen ja puhdistetun hiekkakäytävän niin tuntuu kuin olisi tasoittunut ja puhdistunut itsekin.

Kuljin polun alapihalle ja siellä kohtasin tämän maailman matkaajan. Minne liekään menossa?
Itse matkaan muutamaksi päiväksi kurssille, jossa opiskelen mitä brändi on. Se liittyy tietenkin Runotaloon ja kaikkeen mitä Runotalo on ja tulee olemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti