.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 17. syyskuuta 2009

Jo seuraavan mutkan takana

Maailman hämärässä kuljen,
tahdon löytää oikean kotini.
Se saattaa olla

jo seuraavan mutkan takana.
- Katson sinne.
© Runotalo

Jos minä olisin tuo muurahainen niin olisin onnellinen maisemien kauneudesta. Ehkä sekin ihailee maksaruohon kukintoja kuten minäkin. Huomasin vasta nyt miten kauniit heteet kukissa on. En ole koskaan aiemmin katsonut niitä näin läheltä.Kirkkaanpunainen väriminttu on muuttunut hauskaksi palloksi. Pidän paljon pyöreistä muodoista puutarhassani - kulmikkuus ja geometriset muodot ovat minulle outoja.


Sormustinkukan siemenkodissa on todella paljon siemeniä. Ne varmaan innokkaina odottelevat sopivaa tuulenpuuskaa, joka viskoo ne ympäriinsä. Pieniä sormustinkukan taimia löytyy taas alkukesästä varmasti monistakin yllättävistä paikoista. - Juuri siitä minä pidän eniten.


2 kommenttia:

  1. Voi että, lempikukkiani on sormustinkukat.Pikkutaimia tuntuu löytyvän nurmikolta vaikka kuinka paljon.Eikun kukkapenkkiin siitä!

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään kans niistä kovasti ja on kauhea työ kun haluaisi pelastaa jokaisen pikkutaimen.

    VastaaPoista