.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 29. joulukuuta 2014

Tarkkaile sisimpäsi viestejäTällaiselle puutarhahullulle on ollut tosi ihanaa saada perustaa puutarhaa keskellä pimeintä talvea. Olen perustanut voimapuutarhan Runotalon nettisivuille. Päässäni on muodostunut idea, jota en ole aiemmin saanut luotua todeksi. Nyt se idea on osittain tullut näkyväksi uusien Kuukausi Voimakorttien kautta.Tänään lähetin ensimmäiset Kuukausi Voimakortit tilaajille. Valitsen voimakortit tilaajille yksilöllisesti, joten etukäteen ei voi tietää mitkä kortit osuvat kenenkin nippuun kullekin kuukaudelle. Nämä kortit ovat uusimpia luomuksiani ja lisää on tulossa. Uutuudet asettelen tietenkin innolla voimapuutarhaan.

Kuukausi Voimakorttien ideana on, että tarkkailet joka päivä sisimpäsi viestejä. Tämä on se kuvio, jolla synnytän voimapuutarhaa ja rakennan unelmaani Runotaloa pala palalta. Jokaisella meistä on se jokin oma juttu. Se mikä tahtoo tulla näkyväksi kun vain saa selville mikä sen muoto ja olemus on. Siksi on kuunneltava ja tarkkailtava omaa sisintä. Kaikki vastaukset ovat meillä itsellämme.

Tästä voit kipittää Voimapuutarhaan tapaamaan kasveja ja tästä voit katsoa Kuukausi Voimakorttien tarkemmat tuotetiedot ja tilata ihanuudet itsellesi. Laitan korttipakettiin mukaan joka kuukausi pienen voimapuutarhan yllätyksen. En tietenkään voi kertoa siitä enempää, sillä sitten se ei olisi enää yllätys. Hys hiljaa - jos tiedät, ethän kerro. Pidetään salaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti