.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Uudistumisen iloa & voimapuutarha korttejaMAANANTAITIISTAI
KESKIVIIKKO


TORSTAI


PERJANTAI


LAUANTAI


SUNNUNTAI


*


Talven lähestyminen saa aikaan muutosta. Kuvauskierrokset vähentyvät. Teen niitä ahkerasti taas keväällä kun puutarha herää eloon. On hyvä aika luoda uusia voimapuutarha kortteja kesän aikana syntyneistä kuvista. Tällä kertaa käytin toukokuun lopun tunnelmia. 

Nyt on pakko saada kertoa, että olen ollut muutaman viikon aivan hukassa Runotalon tekemiseni kanssa. Tarkoitan, että olen ollut kuin vailla suuntaa. Nyt onneksi alkaa taas sumun keskeltä erottua reitti selkeämpänä. Vaistooni luottaen suunnistan siis eteenpäin. Teen muutamia muutoksia, jotka tunnen sydämessäni oikeaksi tässä hetkessä. Muutokset koskevat voimakirjettä ja voimapuutarha korttien tulevaisuutta. 

Huh, onneksi tuo suunnan puuttumisen olotila on taas hetkeksi ohitettu. Tiedän, että se palaa taas takaisin kun on aika uudistua. Että voisi selkeytyä on hetken oltava todella sekavaa. Näinhän se menee. Kun vain oppisi muistamaan sen silloin kun on siinä sekavuudessa. Luottaisi ja nauttisi odotuksesta, sillä ainahan on piristävää uudistua. Olen kirjoittanut tästä aiemmin: Tyhjyyden tunne: Luovuuden kultakaivos.


Toivon, että pidät näistä uusimmista voimapuutarha korteista.


Oikein ihanaa uutta viikkoa - olkoon se täynnään iloa uudistumisesta!


Iloisin terveisin

Sari & Kukat


Ps. Uudistin myös blogin ulkoasua. Ajatukseni on, että vaihdan päivittäin uuden päivän voimapuutarha kortin blogin yläosaan ja linkitän sen korttiin kuuluvaan pidempään voimarunoon. Voit kokeilla klikata blogin ylintä isoa kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti