.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 18. marraskuuta 2014

Harjoitus: Energia takaisin itsellesi
Tee harjoitus juuri ennen nukahtamista. Kelaa mielessäsi koko päivä taaksepäin illasta aamuun. Tarkkaile tapahtumia ilman arvostelua ja tuomitsemista. Aluksi saatat hypellä aikajärjestyksessä. Se ei haittaa. Tärkeintä on, että teet harjoituksen. Tällä tavalla puhdistat ja purat energian takaisin omaan käyttöösi. 

Ehdin testata tätä eilen illalla ja huomasin eron päivässäni. Suosittelen, että kokeilet tätä harjoitusta.

Toinen tapa: Voit kelata tapahtumat taaksepäin muutaman kerran päivässä, jolloin illalla ei ole niin paljon kelattavaa kerralla. Aion testata tätä tapaa, sillä nukahdin eilen illalla ennen kuin pääsin ajatuksissani aamun tapahtumiin.


Tämän harjoituksen opetti Daniel Mitel. Häntä haastatteli Lilou Mace. Voit katsoa videon täältä. 


*


Viimeksi kirjoitin ohjeita unien opastuksien löytämiseeen. Jatkoin kysymysten kirjoittamista, mutta tekniikka ei sovi minulle. Jäin tarkkailemaan ja odottamaan uniani, joten nukkuminen oli pinnallista. Palasin vanhaan tapaani. Ajattelen nukahtaessani asiaa johon tarvitsen ratkaisua. Lauantaina tärppäsi: Heti herätessäni oli ratkaisu mielessäni. Aivan kuin olisin sanellut vastauksen itselleni. Unien maailma taitaa olla toinen todellisuutemme. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti