.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Työyhteisöä vahvistavat voimakortit
Suunnittelin nämä kierrätettävät - voimakortit työyhteisöjen vahvistamiseen. Kiireen keskellä kiittäminen ja kannustavien sanojen sanominen ääneen unohtuvat. Ihmiset oikeasti välittävät toisistaan ja haluavat tehdä työnsä hyvin, silti väärinymmärrysten vuoksi saatetaan kokea toisin. Ihmiset ovat erilaisia ja siksi puhutaan eri sanoilla asioista. Ei osata tai uskalleta ilmaista tunteita ääneen. Rehellisyys ja avoimuus vaativat rohkeutta. Lisäksi vauhti työpaikoilla on hurjaa. Siellä ei ehdi pysähtyä ihminen ihmisen äärelle ja kuunnella toistaan aidosti. Kun opitaan tuntemaan työkaverit paremmin, on helpompi ymmärtää toinen toistaan. Syntyy avoimuutta, joka luo turvallisuuden tunnetta. Kehittyy tunne, että voi luottaa toiseen ihmiseen ja syntyy tahtoa luottaa sekä olla luottamuksen arvoinen. 


Kierrätettävien voimakorttien tavoitteena on vahvistaa työyhteisöä lisäämällä avointa kanssakäymistä ihmisten välille. Huomaamatta pienet kortit tekevät tehtävänsä. Todellisuudessa ihmiset ovat se voima, joka luo yhdessä hyvän sydämen työyhteisön sisälle. Se ei synny eikä pumppaa virtaansa ilman jatkuvaa huolenpitoa ja hoivaa. Siihen tarvitaan kaikki osalliset mukaan. Tämä on hyvin luonnollista, ei monimutkaista ja ihmeellistä, yksinkertaisesti kaikki vain toimivat kuten yhdessä on sovittu.


KIITOS – Kierrätä minua – voimakorteista löytyy lisätietoja Voimapuutarhan kaupassa. Mukana on käyttöohjeet ja ideoita aloitukseen. Ohjeet olen kirjoittanut esimiehen näkökulmasta, mutta aivan hyvin aloite korttien käyttöön voi tulla työyhteisön muiltakin jäseniltä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti