.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 3. marraskuuta 2014

Unimaailma vai todellisuus - vko 45 kurssi-iltaKatsoin aamupuuroa syödessä tämän Lilou Macen videon.  (engl.)Haastattelussa puhuttiin meditaation hyödyllisyydestä ja paljosta muustakin. Itseäni herätteli eniten ajatus siitä, että olemmeko me sittenkin unessa eläessämme tätä elämää? Ainakin usein kuljemme kuin robotit päivästä toiseen - niin samanlaisina toistuvat askareet. Olisikin hyvä pysäyttää itsensä tarpeeksi usein, että olisi oikeasti hereillä tässä todellisuudessa. Siis, jos se todellisuus nyt onkaan tässä lopulta. Kuka sen varmasti tietää, mikä on unta ja mikä totta? 

Ehkä unimaailma, jossa seikkailen nukkuessani on todellisempi kuin tämä elämäni tässä. Ehkä herään aamuisin nähdäkseni tätä unta, jota uskon eläväni. Näetkö unia, joissa tiedostat näkeväsi unta? Minulle on käynyt niin ja silloin nipistän itseäni lujasti käsivarresta, että tiedän varmasti, että olen unessa. Jos nipistys ei tunnu, tiedän olevani tietenkin unessa. Vai onko se sittenkään niin? Entä jos maailma, siis elämä, jossa nipistykset tuntuvat onkin se unimaailma ja todellisuus on se missä nipistykset eivät satu? 


Jos pysyit mukana ajatuksissani - hienoa! 

Seuraavaksi asiaa kursseista, jotka tavallaan liittyvät edelliseen. Sillä kursseillahan on tarkoituksena selvittää ketä me oikeastaan olemme. Pysähtyä. Elää tässä ja yhä enemmän tietoisena miten ihmeellistä kaikki sittenkin on. 
VOIMAPUUTARHA KURSSI


Voimapuutarha kurssille voit osallistua joka viikko. Tänäänkin on Voimapuutarhan keskiympyrässä uusia kulkijoita aloittamassa. 


Voimapuutarha kurssiin liittyvää luettavaa

VOIMAKURSSI
Tänään alkoi kuukauden kestävä voimakurssi. Sytytän aina kurssin aloituksen kunniaksi kynttilän, niin tänäänkin. Seuraava voimakurssi on helmikuussa 2015. Jos tahdot voit olla mukana tällä kurssilla myös blogikirjoituksia seuraamalla. Linkit alapuolella.Voimakurssiin liittyvää luettavaa


Hyviä kurssipäiviä sekä ihmeellisiä unia ja tavataan taas viikon kuluttua kurssi-illassa.


Seuraavat kurssit:


Aarrekarttakurssi tammikuussa 2015 - tilaa tästä
Voimapuutarha kurssi vko 46 - tilaa tästä (joulukuussa kurssitauko)
Voimakurssi helmikuussa 2015 - tilattavissa pian
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti