.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 7. helmikuuta 2014

Voimarunosivusto uudistuu


Voimapuutarhan hiekkapolulla voit vertauskuvallisesti astella lähemmäksi omaa itseäsi. 
Olemalla tässä hetkessä kuulet oman sisäisen opastuksesi selkeämmin.Tänään sovimme, että kukilla on vapaapäivä. Itse keskityin Runotalon nettisivujen päivittämiseen. Etusivu uudistui selkeämmäksi ja lisäsin erillisen oman esittelyni. Esittely on selkeä ja nopeasti luettavissa verrattuna aikaisempaan pitkään ja perusteelliseen tarinaani. 

Olen jatkanut voimarunojen jakoa aihealueisiin. Aihealueet ovat samat kuin voimapuutarhan kukkien vastuualueet. Osa voimarunoista kuuluu selkeästi tiettyyn aihealueeseen, mutta jotkut runot aiheuttivat minulle pidempää pohdintaa. Runo ei aina kuulu aurinko-runoihin vaikka runossa mainitaan aurinko. Auringolla voi olla syvällisempi merkitys.

Voimarunosivusto on nyt keskeneräinen: Osa runoista on alakategoriat eli aihealueet ryhmässä ja osa entisillä paikoillaan. Tarkoitukseni on helpottaa sopivan runon etsintää aihealueiden kautta. Lisäksi sivuille ilmestyy voimakortteja niihin voimarunoihin joihin sellainen on olemassa. Myöhemmin lisään linkin, jos voimakortti on ostettavissa verkkokaupasta. Harkitsen linkitystä myös kukan ajatuksiin kyseessä olevasta voimarunosta.

Voimarunoista ja voimakorteista, joita olen julkaissut viimeisen kuukauden aikana, on syntymässä kevään uusi voimapuutarha korttipakka. Vielä tarvitsen muutaman kukan puheenvuoron, että saan tarvittavat 20 erilaista voimakorttia valmiiksi. Ensi viikolla jatkan runosivun viimeistelyä, annan kukille lisää puheenvuoroja ja uudistan hieman voimapuutarhan verkkokaupan ulkoasua. Olen jo pyytänyt kukkia avukseni kaupan siivoukseen. Siitä tulee varmasti hauskaa.


Laitan tähän muutaman linkin, jos tahdot tutustua:

- > Voimarunot sivulle - keskeneräinen, mutta uusi idea jo nähtävissä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti