.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 6. helmikuuta 2014

Seikkailumielin

VOIMARUNOSEIKKAILUMIELIN


Seikkailumielin jatkan matkaani, 
nyt ja tässä - ikuisesti. 


VoimaPuutarha © RunoTalo
Olen vuorikaunokki. Tahdon puhua tässä hetkessä olemisesta.
MATKANI

NYT JA TÄSSÄOi, miten iloinen ja jännittynyt olen. Tänään Sarin luokse vaelsi legioona kukkia, sillä he halusivat puhua puolestani, että saisin esiintyä uusissa voimakorteissa.

Olen seikkailumielinen ja ilmestyn milloin minnekin. Viihdyn hyvin täällä voimapuutarhassa, sillä Sari on luvannut meille kukille, että saamme itse vapaasti valita kasvupaikkamme. Ainoastaan hiekkapolut on pidettävä vapaina, että vierailijat pääsevät vaihtamaan ajatuksia kanssamme.

Olemme koko klaani niin seikkailijoita, että osa meistä on matkustanut kottikärryillä takapihan saniaispuutarhaan. Olen kuullut, että perille päästyään kaikki kiljuivat ilosta nähdessään muhevan mullan.

Itse haaveilen salaa voimaniitystä. Olen keskustellut varovasti asiasta Sarin kanssa. Uskon, että joku meistä pääsee kokeilemaan millaista niityllä olisi asustaa. Luultavasti testaisimme vakituista asuinpaikkaa voimaniityllä - vuokramajat ovat usein ankeita. On kauhistuttavaa kun vuokramaja siirretään kesken kaiken milloin minnekin. Vesikin loppuu usein kesken.

On ihanaa olla seikkailumielinen. Olen kiitollinen luonteestani. Se pitää minut virkeänä ja iloisena - elän onnellista seikkailijan elämää ja nautin joka hetkestä!

Tällainen voimakortti minusta on olemassa, mutta ei tätä lopulta painoon asti viety. Toivottavasti nyt tärppää ja uusi voimakorttini on mukana seuraavassa voimapuutarha korttipakassa, joka ilmestyy tämän kevään aikana. 


Uudesta pakasta tulee hieno. Olemme käyttäneet paljon aikaa yhteiseen suunnittelutyöhön voimapuutarhan Sammalkivi Ateljeessa. Siellä visioidaan ainostaan auringon nousun ja laskun hetkillä. Silloin luovuus on korkeimmillaan voimapuutarhassa. 

Pidäthän peukkuja, että pääsen mukaan uuteen pakkaan!

Voimakorttit löydät Voimapuutarhan verkkokaupasta.Voimakirje ilmestyy aina kuukauden alussa. Se on ilmainen ja voit tilata sen sähköpostiisi.Tutustu ja tilaa tästä.2 kommenttia:

 1. Vau, maailmassa täytyy olla seikkailua !!
  Se vaatii hieman uskallusta, seikkaillen löytää mahtavia uusia juttuja, ideoita ja haaveita. Niistä kehittyy unelmia ♥

  Unelmoi niitystä, vakituisesta omasta asuinpaikasta. Ihanaa kuulla, että nautit seikkailusta.
  Olen pahoillani, etten silloin joskus ymmärtänyt tekstiäsi.
  Nyt ymmärrän, toivoisin kaikkien muidenkin. Vain siten sinusta itsekukin saa "oikean voiman" omiin seikkailuihinsa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaiset asiat tulevat ymmärretyksi kun oikea hetki on :) Seikkailujen aika siis ♥ päivässä voi olla monenlaisia pieniä seikkailuja ja joskus niin iso seikkailu, että se kestää monta päivää ♥ muutto niitylle olisi elämän mittainen seikkailu :)

   Poista