.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 24. helmikuuta 2014

Voimakorttien käyttöohjeet ja syntytarina
VOIMAKORTTIEN KÄYTTÖOHJEETVoimakortit sopivat henkilökohtaiseksi opastajaksi omalle sisäiselle matkalle. Pakasta valitaan sattumanvaraisesti kortti, jonka herättämät mielikuvat auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Kortit auttavat luottamaan vahvistamalla niitä vastauksia jotka jo alitajuisesti tiedostamme. Todennäköisesti joku korteista nousee muita tärkeämmäksi. Tuon kortin voi laittaa näkyvillä muistuttamaan itselle tärkeästä asiasta. 


Tässä yksi tapa käyttää kortteja: Valitse satunnaisesti kortti pakasta. Voit miettiä etukäteen kysymyksen tai asian johon tarvitset selkeytystä tai vahvistusta. Kortissa olevan kuvan viesti on aina tärkein ja vahvin. Anna kuvan synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Voit kirjoittaa muistiinpanoja, jolloin saat niistä paljon hyötyä myöhemmin. Seuraavaksi voit keskittyä kortin tekstiin ja kortin merkitykseen. Saatat löytää vielä uusia näkökulmia asiaan. Tärkein viesti on oman sisimmän esiin tuoma viesti, siihen kannattaa luottaa. Voimakorttien käyttö johdattaa läsnäoloon omassa arjessa sekä auttaa löytämään ja vahvistamaan itselle tärkeitä asioita.


Vuosien kuluessa pakasta tulee itselle tärkeä itsetutkiskelun väline, sillä mitä enemmän kortteja käyttää ja tutkii niin sitä enemmän ne alkavat kertoa laajempia ja syvällisempiä näkökulmia. Kortteihin, joiden takapuoli on tyhjä voit tehdä omia merkintöjä. Toivon, että korttisi tulevat sinulle yhtä rakkaiksi ja taianomaisiksi kuin oma voimakorttipakkani.Ps. Tyhjää valkoista kirjoitustilaa takana on seuraavissa: Hiljaisuus, Mustavalkoinen puutarha, Afrikkakortit ja Yhdessä luodut kortit. KukkaChakra korteissa on kaunis valkoinen kukkakuvio takapuolella ja Voimapuutarha 2013 korteissa vihreä puutarhamaisema. Muistiinpanoihin voit käyttää myös erillistä muistikirjaa.
MITEN VOIMAKORTIT SYNTYIVÄT

Yllätyksellinen merkittävä uusi alku syntyi 2009 kesällä Runotalon purkamisen aloituksen myötä: Minun piti vain kertoa miten puran talon, mutta mitä syntyikään: RunoTalon blogi, Runotalon voimapuutarha ja Runotalon Sari. Kaikki tämä kun vain uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen.


Talon purkamisessa vietettiin välillä lepopäiviä. Silloin tarvitsin blogiini täytettä. Aloin kuvata puutarhaani. Tässä yläpuolella on yksi ensimmäisistä kuvista. Silloin käytössäni oli pieni digikamera. En aavistanut, että kuvaisin tulevina vuosina todella paljon puutarhaani. Ajan kuluessa puutarhakuvat muotoutuivat voimakorteiksi, jotka syntyvät voimapuutarhasta ja kantavat mukanaan sen hyvää ja voimaa antavaa energiaa. Luovuus - kortti on lempikorttini voimakorttipakasta nimeltä Hiljaisuus. Hiljaisuuden voimakortit ovat ensimmäiset luomani ja painattamani voimakortit. Sen jälkeen syntyivät Mustavalkoinen puutarha kortit. Afrikan matkani innoitti tekemään I do Africa - Tahdon Afrikka kortit, jotka ovat erilaiset ja värikkäät voimakortit. Afrikka - kortit ovat poistumassa, sillä jatkossa kaikki uudet voimakortit syntyvät voimapuutarhan kautta. 


Vuoden 2013 tammikuusta lähtien syntyivät kuukausi kerrallaan Voimapuutarha 2013 voimakortit, joita on nyt olemassa 52 erilaista kuten on viikkoja vuodessa. Nämä kortit jakaantuvat vuodenaikojen mukaan. Näiden jälkeen kehittelin KukkaChakra kortit ja syksyllä 2013 tein Yhdessä luodut kortit, jotka toteutin blogiystäväni Piian antamien sanojen inspiroimina voimapuutarhan kuviin. Keväällä 2014 syntyivät voimapuutarha voimakortit, joissa on jokaisessa on oma voimarunonsa.


Voimakorteista voit tehdä myös tauluja, käyttää kirjanmerkkeinä ja kiinnittää lahjapaketteihin pikkukortiksi.


Voimakortit ovat ihana lahjaidea: Voimakorttien rauhaisa tunnelma sopii nykypäivän kiireisen ihmisen pysähtymisen ja voimien kerryttämisen hetkiin. 


Voimapuutarhan kauppaan pääset tästä.


5 kommenttia:

 1. Heips, tämä kertaus ei ollut lainkaan turha. Nostanpa vuorostani kortit pakastani sinulle Sari:
  Pikku pakastani ♥ Tunnen arjen kauneuden sisimmässäni ♥
  Ja niistä itse rakastamistani mustavalkoisista isoista nostan ♥ Taipuessani olen vahva ♥
  Kuinkahan osui :) Kuten huomaat, mun on ollut vaikeaa luopua korteistani :( Ihanaa päivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva yllätys, kiitos Kaisa ♥ Kyllä nämä osui ja sopivat hyvin hetkeen kumpainenkin - voimakortit toimivat ♥ Ensimmäinen kerta kun sain toisen ottamana voimakortit itselleni ♥ ♥ ♥

   Poista
  2. Vielä: Tosiaan huomaan, että olet tainnut pitää kaikki voimakortit itselläsi ♥ Minulla on rakkain voimakortti Mustavalkoinen puutarha: Kohtelen itseäni hellästi. Se on pyörinyt matkassani vuosia ja on sopivasti kulunut. Nyt se muistuttaa peilin reunassa päivittäin edelleen tärkeästä asiasta ♥ Taidankin kuvata sen tänne blogiin joskus.

   Poista
  3. Olepa hyvä Sari ♥ En nyt aivan kaikkia ole itselläni pitänyt :-D , tai no joo kortit.
   Niitä ruskeita "ns" paperilla olevia pieniä olen jakanut ja siten RunoTalon viestit ovat menneet eteenpäin ♥

   Kuinka voisin luopua niistä mustavalkoisista, kun rakastan niitä ? Huii ! Voinet arvata minulle rakkaimman, olenhan Keiju-tyttö polullani. Se on, kuin minua varten tehty; Kuva ja teksti, Kuljen leikkien ♥ Sitten muutamia minua kuvaavia; Luon (se on peilissäni pienemmässä koossa ♥ ♥), Olen oma itseni, Voimaa ja Olen Onnellinen. Tässä pakassa ei ole yhtään korttia, josta en pitäisi. Ne jopa vuorottelevat suosikkeinani.
   Ja ne pienet korttipakkani, nostan niitä itse itselleni toisinaan. Olen ripotellut niitä kotiin, minulle tärkeimmistä asioista muistuttamaan. Kuule, olen hieman "keräilijä-tyyppi" ♥ Kerrotko, kun ne ruskeat 2-osaiset valmistuvat ♥ ♥ ♥ terv. "Avoin" "Hassuttelija". jk. juu, kuvaa vaan rakas kulunut korttisi :)

   Poista
  4. Tuo ripottelu muistuttajiksi ympäri kotia kuulostaa hyvältä :) Luulen, että ne ruskeat 2-osaiset valmistuvat loppukesäksi, sillä tunnelmat olivat niissä syksyisiä. Varmasti kerron valmistumisesta jo hyvissä ajoin :)

   Poista