.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Elämä on vastakohtaisuuksien kokemista

VOIMARUNOELÄMÄ ON 

VASTAKOHTAISUUKSIEN 

KOKEMISTA

Kirkkaudessa voi asua 
monta päivää hymyillen ja nauraen,
mutta välillä on tultava pois, 
maisteltava erilaisia elämyksiä, tunnettava mitä on suru ja viha,
sillä maailma on täynnä vastakohtaisuuksien kokemista,
ja juuri ne tekevät ja synnyttävät tarinaa nimeltä Elämä.

VoimaPuutarha © RunoTalo 

Olen valkoinen lilja. Tahdon puhua surusta ja pelosta.
MAISTELTAVA ERILAISIA ELÄMYKSIÄ

Meidän liljojen kodin pohjakerrokseen on laitettu tiheäsilmänen rautaverkko suojaamaan meitä myyriltä. Joskus pelkään, että myyrä tulee ja syö minut. Minun ei pitäisi olla huolissani, sillä silloin en voi nauttia auringosta vaan elämäni kuluu myyrää pelätessä. 

Ikivihreät talviot viihtyvät juurellamme ja levittäytyvät hiekkapolulle yli kivireunuksen. Meille liljoille on tapahtunut vuosien myötä surullista taantumista. Olemme jurottaneet liian kauan samoissa tunnelmissa. Ehkä voisimme keväällä saada uusia liljaystäviä joukkoomme piristämään meitä. 

Voimakas tuoksumme muistuttaa surun hetkistä. Se on osamme - olla lohtuna surussa. Koemme auringon ja kesän lämmön hetket voimakkaasti juuri siksi, että meillä on vahvoja surun kokemuksia. Tavallaan olemme onnekkaita, sillä osaamme tuntea syvästi. 

Elämä syntyy kokemuksista ja elämää koetaan tunteiden kautta. Mitä vahvempi on suru sitä vahvempi on kyky kokea onnea. Kauneimmillamme olemme iltaisin auringon laskiessa juuri silloin kun päivä on lopussa. Loppu on lupaus uudesta alusta. Jonain päivänä aurinko on taas taivaallaan ja hyväilee meitä hellästi katseellaan.Esiinnyn Yhdessä Luodut voimakorttisarjassa. 

Katso kaikki 20 erilaista korttia täällä.

Voit tilata omat voimakorttisi 


Voimakursseihin voit tutustua tästä.Voimakirje ilmestyy aina kuukauden alussa. Se on ilmainen ja voit tilata sen sähköpostiisi.Tutustu ja tilaa tästä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti