.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 18. helmikuuta 2014

Avaan lukot - Olen vapaaVOIMARUNO


AVAAN LUKOT - OLEN VAPAAUnieni maassa kuljen, vain hetkeksi silmäni suljen.
Olen poissa vai olenko sittenkään?
Unimaailmassa on taikaa,
etsin siellä omaa sisintäni.
Tarkistan kaikki lukot,
ne avaan ja aamulla olen vapaa.
Lennän aurinkoon, sen kirkkauteen.


VoimaPuutarha © RunoTalo

Olen laikkukirjokanukka. Tahdon puhua unimaailmasta.
UNIMAAILMASSA ON TAIKAAIstuessasi vierelläni voimapuutarhassa voit tavoittaa unimaailman laidat. Unimaailmassa on taikaa. Avaamalla portin unimaailmaasi löydät itsestäsi asioita, joiden olemassaoloa et edes aavista. Suosittelen sinulle, että kirjoittaisit unipäiväkirjaa. Tulet ihastumaan uniesi aarreaittaan. Ehkä et muista uniasia, mutta kun alat tarkkailla niitä ne vahvistuvat.

Voimapuutarhan hiekkapoluilla voit kulkea kuin unessa. Kenties unimaailma onkin todellisempi ja aidompi kuin tämä maailma, jossa astelet ollessasi hereillä. 

Jatkan nyt näitä oksieni venyttelyjä uusiin ulottuvuuksiin. Ehkä tapaamme toisemme täällä puutarhassa tai unimaailmoissa?


*


Akileija pyysi muistuttamaan aarrekarttakurssista, joka on myynnissä kukkien kaupassa. Tässä ote aarrekarttakurssin tunnelmasta, joka on lähellä unien ja unelmoinnin maailmaa.


Aarrekarttailija luottaa vaistoonsa. Hän suunnistaa aina havaitsemiensa merkkien mukaisesti. Jokainen arkinen tapahtuma saa uuden merkityksen. Ensimmäiset merkit päiväänsä aarrekarttailija saa jo aamupalaa tehdessään. Hän hymyilee ja hyräilee tyytyväisenä, sillä uusi päivä on innostava seikkailu täynnä pieniä ihmeitä. Illalla hän sulkee silmänsä kiitollisena kerraten päivän tapahtumat. Vaipuessaan unimaailmaan hän unelmoi tulevasta. Aarrekarttailija palauttaa itsensä vaistonvaraiseen tilaan yhä uudelleen. Virkistävä elinvoima täyttää hänen mielensä ja sydämensä.


Tutustu Aarrekarttakurssiin Voimapuutarhan kukkien omassa kaupassa. 

Kauppaan pääset tästä.2 kommenttia:

  1. Avaimet, lukot. Vapaus ja kirkkaus. Kaikki elementit kiehtovat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuntuukin tosi hyvältä nyt kun noin sen laitoit: avain avaa lukon, seurauksena vapaus ja kirkkaus - kiitos Kaisa ♥

      Poista