.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 7. joulukuuta 2013

Voimakorttien käyttöohjeet ja idean syntyminen
VOIMAKORTTIEN KÄYTTÖOHJEET


Kerron lyhyesti miten voit käyttää voimakorttipakkaa hyödyksesi.Kulkiessasi voimapuutarhan poluilla et ole milloinkaan yksin. Silloin rinnallasi kulkee aina ystäviä puiden, kukkien ja eläinten muodossa. Kulkiessasi voimapuutarhassa löydät itsestäsi uusia ulottuvuuksia, huomaat olevasi onnellisempi ja rauhallisempi. Sinussa on kaikki valmiina mitä tarvitset. Anna voimapuutarhan rauhoittaa sinua, että löytäisit itsesi joka päivä uudelleen.Voimakortit sopivat henkilökohtaiseksi opastajaksi omalle sisäiselle matkalle. Pakasta valitaan sattumanvaraisesti kortti, jonka herättämät mielikuvat auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Kortit auttavat luottamaan vahvistamalla niitä vastauksia jotka jo alitajuisesti tiedostamme. Todennäköisesti joku korteista nousee muita tärkeämmäksi. Tuon kortin voi laittaa näkyvillä muistuttamaan itselle tärkeästä asiasta. Tässä yksi tapa käyttää kortteja: Valitse satunnaisesti kortti pakasta. Voit miettiä etukäteen kysymyksen tai asian johon tarvitset selkeytystä tai vahvistusta. Kortissa olevan kuvan viesti on aina tärkein ja vahvin. Anna kuvan synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Voit kirjoittaa muistiinpanoja, jolloin saat niistä paljon hyötyä myöhemmin. Seuraavaksi voit keskittyä kortin tekstiin ja kortin merkitykseen. Saatat löytää vielä uusia näkökulmia asiaan. Tärkein viesti on oman sisimmän esiin tuoma viesti, siihen kannattaa luottaa. Voimakorttien käyttö johdattaa läsnäoloon omassa arjessa sekä auttaa löytämään ja vahvistamaan itselle tärkeitä asioita.Vuosien kuluessa pakasta tulee itselle tärkeä itsetutkiskelun väline, sillä mitä enemmän kortteja käyttää ja tutkii niin sitä enemmän ne alkavat kertoa laajempia ja syvällisempiä näkökulmia. Kortteihin, joiden takapuoli on tyhjä  voit tehdä omia merkintöjä. Toivon, että korttisi tulevat sinulle yhtä rakkaiksi ja taianomaisiksi kuin oma voimakorttipakkani.

Ps. Tyhjää valkoista kirjoitustilaa takana on seuraavissa: Hiljaisuus, Mustavalkoinen puutarha, Afrikkakortit ja Yhdessä luodut kortit. KukkaChakra korteissa on kaunis valkoinen kukkakuvio takapuolella ja Voimapuutarha 2013 korteissa vihreä puutarhamaisema. Muistiinpanoihin voit käyttää myös erillistä muistikirjaa.
MITEN VOIMAKORTIT SYNTYIVÄTYllätyksellinen merkittävä uusi alku syntyi 2009 kesällä Runotalon purkamisen aloituksen myötä: Minun piti vain kertoa miten puran talon, mutta mitä syntyikään: RunoTalon blogi, Runotalon voimapuutarha ja Runotalon Sari. Kaikki tämä kun vain uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen.


Talon purkamisessa vietettiin välillä lepopäiviä. Silloin tarvitsin blogiini täytettä. Aloin kuvata puutarhaani. Tässä yläpuolella on yksi ensimmäisistä kuvista. Silloin käytössäni oli pieni digikamera. En aavistanut, että kuvaisin tulevina vuosina todella paljon puutarhaani. Ajan kuluessa puutarhakuvat muotoutuivat voimakorteiksi, jotka syntyvät voimapuutarhasta ja kantavat mukanaan sen hyvää ja voimaa antavaa energiaa. 


Luovuus - kortti on lempikorttini voimakorttipakasta nimeltä Hiljaisuus. Hiljaisuuden voimakortit ovat ensimmäiset luomani ja painattamani voimakortit. Sen jälkeen syntyivät Mustavalkoinen puutarha kortit. Afrikan matkani innoitti tekemään I do Africa - Tahdon Afrikka kortit, jotka ovat erilaiset ja värikkäät voimakortit. Afrikka - korteista minun olisi luovuttava, sillä ne eivät ole voimapuutarhasta kuten muut kortit. Jatkossa kaikki uudet voimakortit syntyvät voimapuutarhan kautta. 

Vuoden 2013 tammikuusta lähtien syntyivät kuukausi kerrallaan Voimapuutarha 2013 voimakortit, joita on nyt olemassa 52 erilaista kuten on viikkoja vuodessa. Nämä kortit jakaantuvat vuodenaikojen mukaan. Näiden jälkeen kehittelin KukkaChakra kortit ja syksyllä 2013 tein Yhdessä luodut kortit, jotka toteutin blogiystäväni Piian antamien sanojen inspiroimina voimapuutarhan kuviin.

Voimakorteista voit tehdä myös tauluja, käyttää kirjanmerkkeinä ja  kiinnittää lahjapaketteihin pikkukortiksi.

Voimakortit ovat ihana lahjaidea: Paketissa on mukana voimapuutarhan siemeniä ja pieniä voimarunoja. Voimakorttien rauhaisa tunnelma sopii joulurauhaan hiljentymiseen. 

Verkkokauppaan pääset tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti