.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 30. joulukuuta 2013

Jouluruusun Lumous & Uudenvuoden Taika


Jouluruusuni kertoi tahtovansa voimapuutarhaan raikkaaseen ulkoilmaan. Hän kaipasi sadepisaroita lehdilleen ja viileyttä juurilleen. Matkasimme ulos puutarhaan. Mahtava tilaisuus, jota ei ole ollut aikaisemmin: Jouluruusu, lumeton maa ja ihmeellinen vuodenvaihteen kuulas valo. Kamera tärisi innostuksesta ja jännityksestä käsissäni.


Tämä kuvauskierros on 
omistettu erityisesti 
jouluruusun ja kauneuden ystävilleTähän kuvaan asti en tiedosta voimapuutarhailijoiden olevan puutarhassa. Tunnen, että he ovat paikalla ja pyydän, että he auttaisivat kuvauksissa. Voimapuutarhailijat ovat heti valmiina ja huomaan miten luovuuden tuuli pyyhkäisee lävitseni. Voimapuutarhailijat hymyilevät hauskasti valkoiselle pitsilyhdylleni. Heidän mielestään se on aivan liian teennäinen ja eikä sovi luontoon. Voimapuutarhailijat pyytävät minua ja jouluruusua siirtymään vanhan jäkälöityneen aidan luo. 

Seuraavat kuvat ovat voimapuutarhailijoiden inspiroimia. He eivät ole turhan tarkkoja. Kuvaamisessa on vapautta ja villiä tunnelmaa. Minusta tuntuu, että voimapuutarhailijat itsekin vilahtelevat näissä kuvissa mukana. Se on heidän huumoriaan. 
Voimapuutarhailijat ehdottavat, että menisimme vielä eteläpäädyn yrttiympyrän aidan luo kuvaamaan. Olen jo aivan sekaisin kaikista ihastuttavista kuvakulmista, joita voimapuutarhailijat minulle näyttävät. Hurmioituneessa hetkessä sieppaan jouluruusuruukun syliini ja matkaamme kaikki yhdessä iloisena kulkueena talon päätyyn.

Kuvia on todella paljon, mutta minusta nämä ovat valtavan kauniita. Minun on kuunneltava voimapuutarhailijoita useammin. He tuntuvat tietävän miten voimapuutarhassa kuvataan. Näissä kuvissa on uudenvuoden taikaa ja ihmettä koko tulevalla uudelle vuodelle. 


Toivotan voimapuutarhailijoiden kanssa 
sinulle oikein ihanaa ja ihmeellistä 

Uutta vuotta 2014!PS Voimapuutarhailijat ovat sitä mieltä, että olen aivan liian vakava ja pikkutarkka. He pyysivät kokeilemaan rohkeammin asioita. Siksi tuo RunoTalon logokin on tuossa viimeisessä kuvassa tuolla yläreunassa eikä alareunassa. Mielenkiintoista. Mitähän vuosi tuo tullessaan, sillä aion viettää paljon aikaa voimapuutarhassa. Seuraavaksi keskityn tammikuun voimakirjeen kirjoittamiseen. Se ilmestyy kaikille tilaajille loppuviikosta. Voimakirjeen voit tilata täältä.

2 kommenttia:

 1. No waude! Tämä oli sitten ihan minulle;) Nytkin kukkii Olgan haudalla pisarainen jouluruusu, jota olen kuvannut niin kevyessä lumessa kuin sateessa. Myös tämän vuoden joulukorttimme oli jouluruusu! Kiitos sinulle muistamisesta♥

  Olen lisännyt hoitahtooni, jonka löydät ihan tuolla nimellä blogistani, että sitten olen kuollut, haluan kukkia jouluruusua.

  Vuoden eka kirjani tulee olemaan jotain, jonka uskon kiinnostavan sinua.

  Oikein ihanaa vuotta 2014 sinulle, Ihanainen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, osasin odottaa sinua ♥

   Voisin toteuttaa saman toiveen kanssasi, jouluruusua tahtoisin kukkia minäkin. Enpä ole huomannut miettiä asiaa. Olisihan se ajateltava valmiiksi kun kukat ovat niin tärkeitä jo eläessäkin. Jouluruusua vai jotain muuta? Taidan poiketa blogissasi.

   Kirja on ehkä jokin puutarhakirja, joka saa minut hurmioitumaan...tai sitten jotain taianomaista...

   Leena, alkamassa on ihana vuosi - ihanaa vuotta 2014 myös Sinulle Leena Lumi ♥

   Poista