.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pinterest - Runotalokin on nyt siellä!


Tässä voimakortissa voisi lukea: Kaikki on jo Pinterestissä, kaikki mitä tarvitset!


Tiedäthän tunteen kun jokin asia on aivan ihana ja samalla aivan liian koukuttava?  Sairaana ollessa tässä sohvalla on ollut aikaa ihmetellä netissä. Eilen hyppäsin mukaan Pinterestiin ja nyt olen kaulaani myöten uppoutuneena Pinterestin lumovoimaan. Minulle paikka on loppumaton aarreaitta, josta en pysty poistumaan lainkaan. 

No, palasin sentään tänne blogiini kirjoittamaan. Vielä en osaa laittaa omia puutarhakuvia Pinterestiin, mutta kunhan keksin miten se tehdään niin varmasti tulen tekemään kaikenlaisia virityksiä ja suunnitelmia.

Nyt Runotalolla on jo Pinterestissä ideataulut talolle, puutarhalle ja metsälle. Etsin tunnelmakuvia ja ideoita, jotka johdattavat Runotalon miljööseen. Näin saan selville millainen Runotalon sisustus voisi olla ja mitä puutarhassa voisi tapahtua. Mielikuvissani Runotalossa on taikaa, satua ja ripaus mystiikkaa. Aineksia, joilla eletään unelmaelämää nykytodellisuudessa. Runotalon tehtävä on auttaa irtautumaan arkitodellisuudesta ja mielen rajoituksista. Sitten voimme uudelleen nähdä ja kokea kuin lapset kokevat. Kaikki on jälleen ihmeellistä. Sydän tuntee vahvasti olevansa elossa ja kiinni hetkessä.

Poikkea tästä katsomassa millaisen Pinterest aloituksen tein. Ehkä innostut tekemään omasi tai kenties sinulla jo on oma Pinterest sivu. Kerron lisää kunhan opin enemmän. Osaatko antaa hyviä vinkkejä Pinterestin käyttöön? Olen kiitollinen kaikesta avusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti