.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 5. joulukuuta 2013

Täydellisen voimakortin salaisuus?


Olen luonut useita voimakortteja. Olen etsinyt täydellisen voimakortin salaisuutta. En ole vielä keksinyt täydellisen voimakortin reseptiä. Voisiko sellainen olla olemassa? Mitkä ovat perusainekset, entä mausteet? 


Voimapuutarhassa valkeat krookukset ehdottivat meille kaikille piiritanssia auringon kanssa. 
Jos aurinko ei näyttäydy, löydät auringon ystävällisistä kasvoista tai vaikkapa mandariinista.

Miten määrittelen täydellisen voimakortin? Millä mittaan onnistumista? Onko tärkeintä se ilo, jonka itse saan kokea luodessani voimakortteja? Se on tärkeää, sillä uskon, että tekemisen ilo heijastuu kortista katsojalle. 

Mutta edelleen pohdin millainen on hyvä kuva tai hyvä teksti voimakorttiin? Kenelle osoitan luomani voimakortit? Keitä tahdon ilahduttaa? Tahdonko ilahduttaa vai antaa ajattelemisen aihetta? Tahdonko pysäyttää, saada ajattelemaan asioita?


Minulla ei ole vielä vastauksia. Onko sinulla mielipide? Kuulisin sen mielelläni. Tahdon selvittää täydellisen voimakortin reseptin ja julkaista sen sitten täällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti