.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 19. joulukuuta 2013

Luottamuksen voimakortteja


Lopullista vastausta ei ole olemassa eikä tarvitse olla. Oikeastaan vastaus on juuri se, että osaat lopettaa etsimisen. Kuljet eteenpäin nauttien maisemista, odottaen kaikkea eteesi tulevaa lapsenomaisella innokkuudella ja uteliaisuudella. Siitä huolimatta sinulla voi olla päämääriä ja tavoitteita, asioita, joita tahdot elämääsi. Kaiken on tapahduttava rennosti, hetkessä ja pakottamatta. Luottaen.Sinussa on kaikki tässä hetkessä mitä tarvitset. 

Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Olet milllainen tahansa.
Tänään näet selkeästi ja tunnet vahvasti mihin suuntaan olet menossa. Suunta, johon olet menossa on se sama suunta, johon tahdot mennä. Edessäsi on silta ja astuit sille sillalle. Olet ajatuksen tasolla jo lähtenyt siihen suuntaan mihin tahdot. Nyt vain ylität sillan. Pian olet toisella puolella.


8 kommenttia:

 1. Lindos os lugares.
  As fotos estão lindas.Abraços

  VastaaPoista
 2. Tunteita herättäviä kuvia!
  Ihanaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli tarkoituskin, hyvä että toimivat :)

   Mukavia jouluisia päiviä sinullekin :)

   Poista
 3. Sari, kiitos kuluneesta voiavuodesta. VAikka kaikkien energiakenttien ja ennusteiden mukaan 2013 oli vaikea, raskas ja muutosten vuosi, oli se kaikkiaan voimauttava. Hyvää joulua sinulle ja kiitos kortista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Sama lopputulos täälläkin, voimauttava vuosi monin tavoin!

   Poista
 4. Upeita, ihania , voimaannutavia kuvia ♥
  Suloista Joulua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, mukava kun jätit viestin ja suloista joulua myös sinulle <3

   Poista