.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hyväksyminen - Päätän nähdä valon

Hyväksyminen on sitä, että katson rehellisesti itseäni. 
Kuva, joka heijastuu itsestäni on totuudenmukainen
 ja hyväksyn sen kaikkine virheineen ja kokemuksineen.Perjantaina kirjoitin pysähtymisestä. Tänään on vuorossa hyväksyminen. Ehkä tämä on normaali järjestys ihmismielelle silloin kun tapahtuu sellaista mitä ei haluaisi tapahtuvan. Ammennan tästä tilanteesta itselleni oppia. Voin oppia hyväksymään tapahtuneen. Miksi tuhlaisin energiaani murehtimiseen tai voivotteluun? Tilanne on nyt tämä ja voin tehdä tästä parhaan mahdollisen.

Kerroin täällä aiemmin miten kaaduin tiistaina ja sain aivotärähdyksen. Olen viettänyt aikani sohvalla tv:n ja läppärini seurassa. Minun on saatava pääni tuetuksi tyynyjen varaan, sillä muuten en jaksa olla raskaan pääni kanssa. Tällä tavalla makuullani pää tuettuna pystyn kirjoittamaan. 

Hyväksymisen opettelu liittyy siihen, että haluaisin huomenna mennä töihin. Harmittavaa, että viimeiset työpäiväni menevät tällä tavalla. Olin onnellinen päästessäni vihdoin unelmani kynnykselle ja levitin siipeni lähteäkseni lentoon...Lensin oikein kunnolla. Huumorilla voin suunnistaa kohti hyväksyntää ironisella tavalla. Ehkä ripaus itsesääliäkin joukossa. Ei hyvä tie. Se tie vie väärään suuntaan.

Hyväksyminen on sitä, että lopetan kaiken sisäisen ulinan ja nyyhkyttämisen. Luotan siihen, että elämä tuo eteeni kaiken sen minkä tarvitsen ja nyt kaipasin tätä oppimismatkaa. Kohtaan oman heikkouteni. Ymmärrän, etten voi aina saada sitä mitä tahdon. En voi järjestellä elämääni haluamallani tavalla. Lopetan vastaan sätkimisen. Hyväksyn tämän tilanteeni ja päätän nähdä asian valoisat puolet. Odotan kärsivällisesti mitä seuraavaksi on edessäni. 

Nautin näistä hetkistä niin hyvin kun voin. Nyt minulla on aikaa ihmetellä asioita itsekseni tässä sohvalla. Minulla ei ole kiire minnekään ja pystyn kirjoittamaan makuullani sohvalla. Pienen hetken voin välillä jopa istua ja puuhastella jotain.

Kävin poimimassa voimarunot 
hyväksymisestä ja pelon kohtaamisesta
Hyväksyn kaiken
mitä olen, mitä on, 
ei mitään muuta
vain hyväksyn.*


Naurava lokki 
lähestyy lopulta minua
annan sen tulla lähelleni
en enää pelkää sitä

Me hymyilemme toisillemme
vaikka olemme eri maailmoista
katson lokin silmiin syvälle
näen sen maailman

Se on kaunis

*Huomenna on uusi päivä edessä. Mitä se tuokaan meille tullessaan?
Odotetaan innokkaina ja uteliaina.  Tämä kirjoituksen voimakortit ovat Mustavalkoinen voimapuutarha sarjasta. Voit testata voimakortit täällä.


2 kommenttia:

  1. Kaunis, herkkä, riipaiseva kirjoitus...paranemista sinulle ja rauhallista alkanutta adventtiaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä päivältä olen terveempi ja tänään sain tehokasta lääkettäkin, joten pian olen entiseni - sitten jatkuu unelmien toteutus uudelle innostuksella. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle Hanna <3

      Poista