.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 6. syyskuuta 2013

Uusia voimakortteja: Hyvinvointia, rikkautta ja uuden ajan perintää

Tänään lisäsin vielä voimakortteja tilaukseeni. Nämä kaksi tässä yläpuolella ovat hyvinvoinnin, onnellisuuden ja rikkauden manifestointiin sopivia voimakortteja. Kerron salaisuuden: Aion käyttää näitä perintätoimiston sijaan. En kestä ajatusta, että laittaisin asiakkaiden maksamattomat laskut perintään. Asiakkaistani lähes kaikki maksavat aina laskunsa ajallaan, joten ongelma ei ole suuren suuri. 

Kerron ideani siksi, että ehkä joku toinenkin yritys voisi kokeilla tällaista uutta, kaunista ja hyväntahtoista perintää. Toivottavasti kukaan todella iso yritysjohtaja ei käy tätä lukemassa, sillä hän tulisi hyvin, hyvin vihaiseksi - eihän näin voi tietenkään toimia ja perintätoimistotkin jäisivät ilman töitä. 

Uskon, että heillä, jotka eivät ole maksaneet on oikeasti vaikeuksia elämässään. Siksipä lähetän heille voimakortin, joka vahvistaa taloudellista hyvinvointia. Varmasti he maksavat heti rikastuttuaan kaikki velkansa pois. Näin minä päätin. Siispä he rikastuvat.

Toki nämä rikkauden voimakortit tulevat nettipuotiin myyntiinkin, jos tahdot lihavoittaa omaa pankkitiliäsi ja heittäytyä vapaalle...Tämä voimakortti syntyi facebookissa. Anitan kaunis teksti tuli valituksi tähän voimakorttiin. 


Voimakortti voi olla vahva ilman tekstiäkin. Tässä Leenalle tilaamani mehitähdet.

Viikonloppuna minulla on menoa, joten tulee pieni päivän mittainen blogitauko. Ehkä on ihan hyvä niin, sillä olen ollut kaksi päivää nenä kiinni tässä tietokoneessani voimakortteja tehtaillen. 

Hyvää viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti