.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 2. syyskuuta 2013

Flown matkassa voimakortteja tehtaillen?Kyselin eilen tähän kuvaan sopivaa tekstiä ja ilokseni facebookissa oli monta hyvää ehdotusta. Tässä voimakortissa on lopullinen tekstivalinta tähän korttiin. Saatan ehkä jatkaa facebookin puolella tätä yhteistä korttien ideointia.

Minusta olisi hienoa painattaa yhdessä luotuja voimakortteja myyntiin nettipuotiin, mutta on tietenkin ensin saatava lupa tekstejä luoneilta henkilöiltä. Tekstin perässä on tekijän nimikirjaimet, mutta aivan kaunis voisi olla myös koko nimikin. Tahdotko nimesi RunoTalon korttiin?

Minulla on jokin idea syntymässä näiden voimakorttien kanssa, mutta en saa siitä täysin otetta. Siksi teen tällaista luovaa kokeilua. Olen varma että yrittämisen ja erehtymisen kautta syntyy lopulta jotain. Menen rennosti leikkien flown matkassa. Suosittelen kokeilemaan, teitpä mitä tahansa.

2 kommenttia: