.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 24. syyskuuta 2013

Luottamuksen ja rohkeuden voimaa muistoista


Onko sinulla muisto onnistumisen hetkestä, joka kantaa sinua eteenpäin edelleen?

Näiden Runotalon purkuvideoiden avulla muistutan itselleni, että kaikki on mahdollista. Luotan, että tahtomani asiat tapahtuvat kunhan otan askeleita edes ajatuksen tasolla haluamaani suuntaan. Muistan miten hahmottelin talon purkamista ensin päiväkirjaani. Aloin luoda tapahtuvaa todeksi sanojen ja mielikuvien kautta. Ostin talon 2003 ja 2009 se vihdoin saatiin purettua ja siirrettyä. Nyt minun on osattava luoda sama tapahtuma, mutta toiseen suuntaan - hirsikasasta takaisin taloksi.

Aloitimme purkamalla ovet. Kun aloitimme työt kahdestaan emme täysin tienneet miten projekti järjestyisi loppuun saakka. Yksi elämäni onnellisimmista ja vahvimmista hetkistä on kun ajelemme kotiin ovet ja ovien karmit kyydissämme.


Seuraavaksi purimme ikkunat ja meitä olikin jo kolme purkajaa. Auttajien joukko kasvoi työn edetessä. Tulen kiitolliselle ja hyvälle mielelle katsellessani näitä videoita. Seuraava video olisi kuistin purku, mutta en ole vielä saanut materiaalia koostettua.

Tänään tuntui, että minun oli muistutettava itseäni luottamuksen ja rohkeuden voimasta. Elämä kantaa kyllä, mutta on tohdittava ottaa askeleita eteenpäin.

Tässä aiempi iloinen kirjoitukseni samasta aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti