.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Auta mielesi keveäksi kiitollisuuden avullaVälillä putoan pois siitä virtauksesta, jossa on niin mukava elää tätä elämääni. Voin onneksi auttaa itseni takaisin tuohon virtaukseen ja keveään olotilaan, jossa kaikki sujuu mukavasti.

Pari päivää sitten huomasin, että olin aivan muualla kuin siinä olotilassa, jossa haluan olla. Minun on oltava valppaana tiedostamaan omat ajatukseni, että osaan ajoissa puuttua keskusteluun oman pääni sisällä. 

Herttinen, minähän olin suorastaan negatiivinen ja maalailin kauhukuvia itsekseni milloin mistäkin pikkujutusta. Onneksi huomasin! 

Hyvä, että minulla on työmatkalla yksin ajellessa aikaa puhua itselleni. Listasin ääneen asioita, joista olen kiitollinen. Kiitollisuus on yksi parhaita keinoja johdattaaa itseni takaisin tuohon keveään olemassaolon virtaan, jossa kaikki sujuilee hienosti. 

En yritä olla väkisin kiitollinen asioista, joista en tunne kiitollisuutta, sillä en voi huijata itseäni. Etsin mielessäni asioita, jotka herättävät vahvoja positiivisia kiitollisuuden tunteita oikeasti. Koirani Pimun ajatteleminen saa minut kiitollisuuden tilaan helposti. Aamulla oli kauniit usvaiset peltomaisemat ja pilvet olivat ihmeellisen kultaiset. Löysin yhä enemmän asioita, joista voin olla kiitollinen. Kaupunkiin saapuessani olin jo kyynelsilmin, sillä kiitollisuus täytti sydämeni.

Parin päivän kiitollisuuden harjoitusten jälkeen olen ollut tänään koko päivän hyvässä keveässä arkitodellisuudessa. Pyrin nyt säilyttämään tämän tunnetilani niin hyvin kuin osaan. Minun pitäisi osata rentoutua tähän olooni, sillä liika pinnistely ei ole hyvästä.  


Heti herättyä ja juuri ennen nukahtamista ovat parhaat hetket vaikuttaa omaan mieleen. Kiitollisuuden aiheiden lista on hyvä tapa luoda hyvä päivä.
Tänään olen askeleen lähempänä,
tänään edistyn lisää.
Jokainen päivä on lahja,
käytän sen parhaalla
mahdollisella tavalla.*Kiitos ystäväni
minun oma sielunystäväni
minun kaunein sisimpäni

Anna minun
antaa sinun
loistaa tänään
elämäni pääosassa

Annan


*


Kiitos
on jokaisessa päivässäni
joka hetki*
4 kommenttia: