.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Hyvä aamu: Tasapainoinen keho ja mieli

Tässä lista tämän aamun hyvistä jutuista, jotka auttavat minua säilyttämään tasapainon ja rauhan niin mielessä kuin kehossakin. Tänään oli Runotalon työpäiväni, joten aamussani oli hieman normaalia enemmän aikaa ja joustoa.


  1. Ensimmäiseksi aamulla lasillinen vettä, jossa ripaus laadukasta suolaa ja hieman sitruunaa piristykseksi.
  2. Hetki liikuntaa. Minulla se on pilatesta, mutta jokaisen on hyvä valita liikunta mikä on itselle mieluista.
  3. Kevyt hieronta öljyllä kasvoille, käsille ja jaloille. Valitse hierontaöljy, josta pidät erityisen paljon. 
  4. Mietiskely eli meditaatiohetki 10 minuuttia. Päätän hetken kiitollisuuden ajatuksin. Teen saman mietiskelyn myös iltaisin ennen nukkumaan menoa.
  5. Terveellinen aamusmoothie, jossa tänään oli lehtisalaattia ja nokkosia. Kävin poimimassa nokkosista latvuksia, jotka näyttivät vielä ihan hyville. Keväällä olisin saanut ahkeroida paljon enemmän...minulla on vain pieni varasto kuivattua nokkosta. 
  6. Leivoin spelttileipää. Spelttijauhojen lisäksi käytän grahamjauhoja, hieman vehnäjauhoja ja kaurahiutaleita sekä auringonkukan siemeniä. Päälle ripottelin seesamin siemeniä. Tuoreelle leivälle riitti päälliseksi oliiviöljy ja ripaus yrttisuolaa. 
  7. Nautin kaksi mukillista puhdistavaa yrttiteetä: Persiljaa ja kuivattua steviaa makeutukseksi. Oikein maistuvaa tällä kertaa. Muistan miten vuosia sitten inhosin tätä teetä. Kaikkeen tottuu.
Näillä asioilla on iso vaikutus minun mieleeni ja olooni. Kunhan vain muistaisin toteuttaa näitä enkä lipsuisi sivupoluille. Onneksi jotain jää pysyväksi tavaksi ja siitä puolestaan seuraa pysyvää hyvää oloa ja mieltä.

Hyviä aamuja sinulle, minulle ja meille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti