.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 29. lokakuuta 2011

Syysauringon Inspiraatiokierros


Vanhan koivun runko
on kaunis rosoisuudessaan

Aurinko ja loistavat keltaiset
 luovat erikoisen tunnelman

Tapahtuu kummallisia sattumuksia
Voimasiili on peittänyt silmänsä
- selässä sojottavat pisara-antennit
Ikivihreys tasapainottaa

Ihastun herkkyyteen

Taika saapuu, koskettaa
Istuisinko tähän?


Jäisinkö valoon, hohtoon
- syntyisinkö uudelleen?5 kommenttia:

 1. Kylläpä olet taas löytänyt niin monia aivan uskomattomia yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta Kiki :)
  Aina aluksi tunnen, etten löydä mitään kivaa kuvattavaa, mutta sitten alan katsoa maailmaa linssin läpi ja hups vaan kaikki näyttääkin ihmeelliseltä...vaikuttavinta taitaa olla pysähtyminen ja läsnäolo, silloin huomaa enemmän kuin äkkiseltään uskoisi.

  VastaaPoista
 3. Tapahtuu kummallisia sattumuksia on ihana!

  Yritän löytää meiliosoitettasi...

  VastaaPoista
 4. Tulen yhä uudelleen katsomaan näitä kuvia. Ihania, koskettavia, varsinkin tuo, missä kuollut lehti roikkuu oksan varassa, putoamaisillaan.

  VastaaPoista
 5. Leena, minusta tuntuu, että blogissanikin tapahtuu kummallisia sattumuksia kuten se, että minulla on liikaa juttuja marginaalissa ja sähköposti oli siirtynyt alemmaksi kuin mitä pitäisi. Nyt se on kuvani alla eli melkein ekana. Minulla on kaksi sähköpostia ja kumpainenkin toimii talo ja sari-alkuiset...vaihdoin sariin kun halusin olla inhimillisempi :)

  Liilolii, niin mukavaa on kuulla, että nautit kuvista. Tuo lehti pysäytti minut jo useasti aikaisemmin ja kun se aina vaan roikkui sinnikkäästi siinä niin lopulta se pääsi kuvaan :)

  VastaaPoista