.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 31. lokakuuta 2011

Luottamus asiakaspalvelussa


Piirongin laatikossa ovat unohtuneina Hiljaisuuden kortit. Hylkäsin nämä kortit vuosi sitten. Taiteilija minussa innostuu aina uusista ideoista. Vanhat teokset eivät tunnu uusien rinnalla miltään. Siksi näitä ei ole myynnissä Runotalon nettikaupassa, vaikka varastossa on useampi pakka. Tänään tulin toisiin aatoksiin.

Yksi korteista on Luottamus. Äitini kertoi postittaneensa tänään tällaisen kortin erään yrityksen asiakaspalvelijalle. Palvelu oli ollut erinomaista. Olen itse asiakaspalvelutyössä ja voin kuvitella miten palkitsevaa on saada kortti, jossa lukee Luottamus. Kortti on käyntikortin kokoinen ja painetun hiljentymistekstin yläpuolella on tilaa kirjoittaa oma lyhyt tervehdys.Innostuin näistä korteista uudelleen. Harkitsen laittavani ne myyntiin nettikauppaani lähiaikoina. Kortteja on kymmenen erilaista. Jään miettimään missä eri tilanteissa itse voisin käyttää Luottamus-korttia? Mitä mieltä sinä olet?

Esittelen lähipäivinä loput yhdeksän korttia.


3 kommenttia:

 1. Olen odottanut milloin laitat nuo kortit myyntiin! ;)

  VastaaPoista
 2. Ja vielä - tuon kortin voisi ottaa mukaansa tilanteeseen, jossa luottamus omaan selviytymiseen on heikoilla. Haastavassa tilanteessa voisi vilkaista korttia, joka olisi piilotettu vaikka kalenterin väliin.

  VastaaPoista
 3. Liiolii, muistankin, että joskus kyselit näistä. Kalenterin väliin laitettavat pienet kortit ovat pyörineet mielessäni myös...tuo ehdotuksesi on oikein hyvä. Kiitos :)

  En ole ihan varma, sopiiko tuo hiljentymisteksti kaikkiin tilanteisiin - ehkä sopii? Tässä erässä mikä minulla on valmiina, on kaikissa korteissa tuo teksti takana ja lisänä vielä Ajatelmia tässä hetkessä/ www.runotalo.net

  VastaaPoista