.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Perjantaina unelmia ja viikonloppuna uusi video




Tahdotko uskoa vahvasti unelmien toteutumiseen? Perjantaina kunhan kotiudun työpäivän jälkeen kotiin aion julkaista kirjoitukseni, jossa kerron ajatuksiani omista unelmistani. Nyt jatkan kirjoittamista, että olen valmiina ajallaan.

Ai niin - jos viikonloppuna ei sada jatkuvasti kaatamalla vettä niin luvassa on Runotalon video nro 2. Viisastuneena teen siitä hieman katsojaystävällisemmän eli n. 3-4 minuutin pituisen.

Mukavaa viikon jatkoa ja tapaamisiin täällä taas!


Tänään odotan pieniä ihmeitä
 - hoivaan ja kasvatan niistä unelmiani todeksi


4 kommenttia:

 1. Ihana höttyinen herkkä kukkanen.
  odotan videotasi=)

  VastaaPoista
 2. Hanne, pidän kovin paljon tuosta kuvasta. Aivan mielettömän ihanaa, että odotat videota - nyt siis tiedän ainakin yhden kenelle puhun :)

  VastaaPoista
 3. Hei Tervetuloa myös blogiini lukijaksi, sinulla on kauniit talvikuvat jo täällä, ja jouluakin jo ajattelet, aina ne aloittaa sen vain aikasemmin nuo tavaratalot, oletko joulu ihminen.?Askarteletko yleensä kortit ? itse askartelen harrastuksena, etsin vihjeitä tuleviin arkarteluihin mm. joulukortit on seuraava askartelu.runot on myös lempi lukemistani, ja itsekkin niitä sepitän.Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Pepita, kävinkin jo blogissasi ja jäin lukijaksi, mieleeni jäivät erityisesti ihanat perhoskuvat.

  En koe olevani erityisen paljon jouluihminen. Varmaan johtuu siitä, että olen tavaratalossa töissä niin alan itsekin ajatella joulua ajoissa ihan luonnostaan.

  Ennen askartelin itse, mutta nyt päätin teettää nuo omat valokuvani korteiksi. Mukava, jos löydät täältä jotain ideoita tai vinkkejä itsellesi, vaikka täällä ei paljonkaan askartelujuttuja ole. Runoja kyllä löytyy, varsinkin noista 2009 tekemistäni postauksista. Mukavaa, että jätit kommentin ja toivon, että tulet toistekin. Hyvää viikonlopun alkua!

  VastaaPoista