.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ole tähti sinäkin


Vapaan luovuuden virta tempaisi minut mukaansa. Teen sitä mitä rakastan tehdä.
Syntyi: Ole tähti sinäkin.

Seuraavaksi tarvitsen sopivaa musiikkia...


4 kommenttia:

 1. On ihanaa, kun luovuuden virta vie blogeilla ihmisiä! Todella! (Ainoa pieni haaste minulle on tässä tapauksessa, että tälläisen hitaan nettitikun kanssa plärätessä ei aina kärsivällisyys riitä videoiden katsomiseen tyylillä pari sekunttia toimii, puolen minuutin odotus ja sitten taas pari sekunttia toimii ja sitten taas odotetaan ehkä minuutti ja...)
  Mutta hienoa!

  VastaaPoista
 2. Kiki, kävi mielessäni myös tuo mahdollisuus, että kaikilla ei ole nopeita yhteyksiä...onneksi on edelleen myös kuvia ja tekstiä perinteiseen tyyliin - suurinpiirtein niin että joka toinen on video...niin kauan kun minulla on tämä inspiraatio menossa :) Kiitos sinulle ja pysytään luovuuden virrassa, varmasti bloggaajilla on paljolti juuri sitä :)

  VastaaPoista
 3. Olet sinä luova ja taitava! tämä on ihana. Olen itse myös suunnitellut videota ja musiikkia. Musiikin olen suunnitellut toteuttaa itse! oo iik mitähän siitäkin tulee! Jää nähtäväksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Valokki, hauska kuulla, että sinulla on videota tulossa, voin aavistella, että hyvä tulee. Aivan mahtavaa, jos osaat itse tehdä musiikin. Minulla taitaisi olla vaan ukko noa etusormella tai sitten hajamielistä hyräilyä tuo musiikki. Musiikki on tarpeellinen, tuo lisää tunnelmaa...on kyllä mielenkiintoista sitten nähdä sinun videoitasi. Kyllä meidän kelpaa, kun on nämä nykypäivän tekniikan mahdollisuudet tehdä melkein mitä vaan :)

  VastaaPoista