.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 8. lokakuuta 2011

Runotalon puutarhavideo kokeilu


Rohkaisin mieleni ja tein Runotalon puutarhasta lyhyen videon. Toteutus on samaan tapaan kuin olen muutekin kirjoitellut ja kuvannut puutarhaani. Tämä on ensimmäinen kokeiluni ja huomasin, että omaa puhetta on treenattava. Yrittäkää olla välittämättä toistuvasta tota- sanasta tai niinkuttelusta. Jos teen tällaista lisää niin niistä yritän opetella eroon.


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva!! Mukava kuulla ääntäsi. Mielestäni puhuin oikein hyvin. Ihan kuin ois telkkariohjelmaa katsellut ;-) hauska idea! Totta, että maailma on yllättävän paljon ääntä täynnä. Sellaistakin, jota korvamme normaalisti suodattaa tiedostamattamme. Mutta minä kuulin vain sinun äänesi, en traktoreita. Lisää, kiitos. Mielenkiitoista oli muuten myös se, että vaikka pidit kameraa vain paikallaan ja puhuit, antoi se paljon, paljon enemmän kuin jos olisit vain kirjoittanut samat jutut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helmi palautteesta. Sitä on nyt hyvä saada, kun tuo yksinään puheleminen on hieman pelottaa taltioida. Minustakin tuntuu, että sen täytyy olla juuri noin, kamera paikallaan, siinä tulee sama fiilis mikä minulla on silloin kun saan puutarhasta eniten voimaa eli paikoillaan, hetkessä oleminen.

  Ainakin nyt ajattelen, että tekisin näitä lisää, kenties tehdessäni kehityn ja löydän uusia juttuja. Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos videoistasi, samoin silmin voi nähdä ikiluonnon elävän alati. Vain paikanpäällä läsnä olemalla tuntea luonnon tuoksun ja kuulla sen huminan.
  Syksyn lampi sykähdytti sisimpään asti <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos palautteesta, tarvitsen sitä, että rohkenisin jatkaa videoiden tekoa. Nyt olen pitänyt pientä taukoa, mutta jatkan varmasti jossain vaiheessa. Luonnon humina on kauneinta musiikkia mitä on ja rauhoittavinta. Mukavaa, että lammen tunnelma välittyi.

  VastaaPoista
 5. Sari, sulla on niiiiin ihana ääni ja tempo!

  Luulenpa, että laitan tämän levitykseen tällä viikolla;-)

  VastaaPoista
 6. Leena, onpa hyvä saada tällaista palautetta nyt kun jo vähän luovutin video-kokeiluista toistaiseksi. Tein ihan lonkalta ja sitten aloin miettiä, että pitäisi olla joku oikea idea tai sanoma, josta seurasi luovuuden katoaminen ja rajoittunut olo. Ehkä mulle sopii parhaiten kun menen vain hetken mukana, enkä etukäteen tee käsikirjoitusta. Kiitos Leena ja saa laittaa jakoon, jos siltä tuntuu :)

  Ps. Nyt saattaa olla, että teen taas uuden kokeilun lähiaikoina...tästä innoittuneena.

  VastaaPoista