.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 28. lokakuuta 2011

Onnenkierrätys Aforismi nro 10


Kaikella on tarkoitus


6 kommenttia:

 1. onpa kauniisti kehäkukka kuvattu, penkissäni on vielä muutama kehäkukka, samalla tavalla nuukahtaneita.Hyvää viikonloppua Runotaloon!

  VastaaPoista
 2. Minulla on kehäkukkia isossa ruukussa terassin kulmalla, mutta ne eivät enää kuki - varret ovat kyllä vihreät vielä. Kuvasin tämän kehäkukan kesällä sateen jälkeen. Ovat kyllä tosi kauniita kukkia, vielä kun keräisi terälehdet syötäväksi salaatteihin, mutta en koskaan muista :)

  Kiitos viikonlopun toivotuksista. Lähden vielä töihin iltavuoroon, mutta huomenna aamusta alkaa ihana vapaa viikonloppu. Toivon oikein hyvää viikonloppua myös sinulle, nautitaan syksyisistä tunnelmista!

  VastaaPoista
 3. Maailmassa on monta lähdettä kertomassa kuvin ja sanoin luonnon kauneuden monimuotoisuudesta.

  Hyvää viikonvaihdetta !

  VastaaPoista
 4. kaikella on tarkoitus.. todella.. kun tapahtuu todella vakavia ja surullisia tapahtumia, on juuri sillä hetkellä vaikea tajuta tarkoitusta.. ja näin ollen tämä lause voi tuntua pistolta avo haavaan. kun sitten selviää taas elämään vasta silloin voi nähdä jonkin tarkoituksen, mikäli, mikäli todella ymmärtää sen.

  VastaaPoista
 5. Tämän ajatuksen yritän pitää mielessäni... Rauhaisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Liirum, poikkesin juuri blogissasi, jonka huomaan olevan yksi kauneuden lähde ja ihastuttavan persoonallinen sellainen onkin. Huvimajan katto jossa tähdet on aivan ihana. Haaveilen, että saisin Runotalon yhteyteen joskus tulevaisuudessa huvimajan tai tornin jossa olisi lasikatto mistä voisi katsella oikeita tähtiä taivaalla. Hyvät viikonlopun toivotukset myös sinulle!


  Aikatherine, minulle tulee juuri samat ajatukset ensimmäisenä mieleen tuosta kaiken tarkoituksesta, olen omassa elämässä kokenut tuon useamman kerran. On hyvä huomata, että kaikki meni sittenkin juuri niinkuin pitikin mennä. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Liiolii, varmasti hyvä meille jokaiselle muistaa silloin kun tuntuu, ettei mene niinkuin itse haluaisi. Ihana kisun kuva tuossa profiilikuvana sinulla, taitaa olla se sinun oma kissasi, jonka nimeä en juuri nyt muista...täytyy varmaan poiketa kyläilemässä blogissasi niin taas muistan :) Oikein rauhaisaa viikonloppua myös sinulle - nautitaan joka hetkestä!

  VastaaPoista