.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 30. tammikuuta 2010

Muutos - heti tänään

Kaipaus asuu syvällä sydämessäni
- toisinaan voin kuulla sen hennon äänen,
joka yrittää kertoa minulle jotain.
Miksi en kuuntelisi jopa tottelisi sitä?
Heti tänään.
Runotalo


Tämän päivän löytöni on pieni höyhenen tapainen, joka oli tarrautunut kiinni vanhaan köyden pätkään. Välillä olen itsekin kuin tuo hento olento, joka tahtoo takertua kaikkeen vanhaan, tuttuun ja turvalliseen.
Muistutin tänään itselleni, että haluan kuunnella rehellisesti oman sisimpäni ääntä ja sen toiveita. Toteutan heti yhden, joka on muutos tähän blogiini. Aion kokeilla päivittäisen kuvan ja ajatelman sijaan hieman isompaa kokonaisuutta kerralla. Teen jatkossa postaukseni tänne vain viikonloppuisin, jolloin minulla on aikaa nauttia ja keskittyä paremmin. Tahdon, että tänne välittyy sataprosenttinen läsnäolo, joka on mahdollista vain kun olen rentoutunut ja kiireetön.
Vastaan mielelläni kommentteihin arki-iltoina ja toivon, että ehdin useammin vierailla muissa kiinnostavissa blogeissa kommentoimassa. Toivotan kaikille rauhaisaa alkavaa helmikuuta ja palaan kuvien ja runojen merkeissä ensi viikonloppuna.


4 kommenttia:

 1. Hyvä on kuunnelle omaa sisintään ja noudattaa omaa rytmiään...
  Itse olen ajatellut aivan samansuuntaista...
  eli kirjoittelen kun olen läsnä ja kun minun sydämeni on avoin..
  Rauhaisia hetkiä sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Muutama päivä ilman kirjoittelua mennyt ja vähän on ehkä outoa vielä, kun on tottunut joka ilta tänne tulemaan. Nyt olen kuitenkin ehtinyt tehdä monia muitakin ihania asioita :)
  Lauantaina tai sunnuntaina vihdoin taas kirjoittelen...

  VastaaPoista
 3. Kauniita ajatuksia ja kiireettömyyttä runoissasi : )

  Minulle kävi ennen joulua rusinapullaa-blogini kanssa niin, että väsähdin kirjoittamiseen/blogin päivittämiseen ihan totaalisesti. (Ehkä ahnehdin liikaa) Nyt olen taas palannut blogia päivittämään. Totesin saman kuin sinäkin, että on parempi kirjoitella ajankanssa ja keskittyen. Tärkeää, että ajatukset saavat rauhassa kypsyä. Mitään ei synny pakosta! Ja täytyyhän löytyä aikaa kaikelle muullekin ihanalle kuin kirjoittamiselle.
  Joten kuuntele vain omia tuntemuksiasi : ) Viikonloppukirjoittaminen kuulostaa oikein hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Huomasin vasta tänään viestisi Carita. Varmasti meillä on jokaisella erilaisia aikoja elämässä ja olisi tosiaan hyvä kuunnella omia tuntemuksia ja sitten vielä toimia niiden mukaan. Tänään olen yhä enemmän sitä mieltä :)

  VastaaPoista