.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 16. tammikuuta 2010

Kiitollinen päivä tänään?

Kiitollisena otan vastaan
tämän päivän,
joka on täynnä asioita,
joita olen siihen halunnut.

En tunne pelkoa,
tunnen iloa ja innokkuutta
kaikkea uutta kohtaan.

Odotan kaikkea sitä
mitä tulen tänään
kokemaan elämässäni
- kiitollisuudella.
Runotalo
Toisinaan tuntuu kuin heittäisi päivänsä hukkaan, vaikka onkin tehnyt paljon asioita. Toisina päivänä tunnit matelevat eteenpäin ja päivä kestää ikuisuuden ja välillä päivä voi livahtaa ohi kuin huomaamatta. Millainen päivä oikeasti on hyvä päivä minulle? Alkaako hyvä päivä heti aamusta oikein vai voiko se muuttua kesken päivän ihan toisenlaiseksi? Jään miettimään...3 kommenttia:

 1. Itsekin jäin miettimään...
  aamulla kunpysähtyy pyytämään valoa ja voimaa, viisautta ja rakkautta...
  uskon että päivä on erilainen,
  kun että ei olisi keskittynyt noihin tärkeisiin, siunaaviin ajatuksiin...

  kauniit , herkät kuvat!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat.. Itselläni monesti aamun sujuminen, ainakin arkisin, ohjaa päivän tunnelmia. Joskus harvoin kuitenkin saa huononkin aamun käännettyä paremmaksi päiväksi.. Pitäisi ottaa omaa aikaa keskellä päivää ja päättää, että nyt tämän päivän kurssi muuttuu! Tehdä jotain itselle tärkeää ja sitten palata takaisin työn/vast ääreen.

  VastaaPoista
 3. Hanne: Ajattelen samoin, että kannattaisi aamuisin valmistaa päivänsä hyvin ajatuksin. Samoin jo nukkumaan mennessä kun on mielessä hyvät ajatukset seuraavasta aamusta niin voi olla, että heti herätessä on paremmalla tuulella.
  Elisa: Kesken päivän voi joku pienikin asia onnistua muuttamaan päivän tunnelman - suuntaan tai toiseen...minulla on työhuoneeni seinällä kauniita puutarhakuvia ja kun katseeni toisinaan pysähtyy niihin niin tulee heti hyvä mieli.
  Hyvää viikon alkua teille kummallekin!

  VastaaPoista