.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 22. tammikuuta 2010

Kauneutesi pieni salaisuus

Kauneus tulee pienistä asioista.
Perhosen katseesta, kultakalan kimmellyksestä,
kurkien aurasta, taivaan tähdistä.
Mikä on sinun kauneutesi pieni salaisuus?
Runotalo


Niin monia kauniita asioita livahtaa huomaamattamme ohitse päivittäin varmaan sadoittain. Kunpa ehtisimme huomata edes yhden asian ja ilahtua siitä. Niin paljon kauneutta voimme havaita myös toisissamme, kun vain annamme sille luvan tulla nähdyksi. Mitä enemmän arvostat itseäsi, sitä enemmän näet hyviä ja kauniita asioita myös toisissa.


5 kommenttia:

 1. Totta joka sana. Omalla kohdallani valokuvaaminen on antanut uutta perspektiiviä pieniin ja kauniisiin asioihin, ihan konkreettisellä tasolla. Vielä kun muistaisi katsoa ihmistäkin sinne pinnan alle! Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Sievä pieni ajatus, ja niin tosi.
  Minä olen viime aikoina ilolla seuraillut Neitiemme (13,15 ja 18v) touhuja. He ovat ihana kolmikko. Vaikka arkeen tietenkin mahtuu kaikenlaista, nautin aivan suunnattomasti siitä kun he kolmistaan joskus istuvat ihan tavallista arki-iltaa ja jostakin huoneen nurkasta kuuluu heidän keskusteluaan ja tyttömäisiä juttuja ja kaikkea mikä kuuluu tuohon ikään. Muistan ajan kun ikää oli kymmenen vuotta vähemmän jokaisella, he olivat oikein pulputtava marakattilauma ja ajattelin jo silloin, että joskus vielä kaipaan näitä aikoja... nytkin ajattelen, että joskus muistelen näitä nykyisiä hetkiä kaihomielisenä. Ja olen tyytyväinen kun huomaan ne nyt. Tämmöiset hetket tekevät arjesta "kauniin". ^_^

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä olen kanssasi. Jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista, jos ei ulkoista niin jotain muuta, samoin kaikkialla ympärillä, kun osaa huomata. Ihana ajatus tuo "perhosen katse" :)

  VastaaPoista
 4. kuin myös minä..
  kun hiljentyy, pysähtyy,
  näkee kaiken kauneuden, jota on niin runsaasti ympärillämme..
  kiire, stressi, pelko kaventaa, piilottaa, häivytää valon ja kaunneuden..
  kaikissa meissä ihmisisssä on kauneutta ja kuten sanoit, sen huomaa vasta kun on löytänyt ja myöntänyt sen itsessään...

  VastaaPoista
 5. Elisa: Olen huomannut saman asian valokuvatessa - aina vaan voi löytää enemmän ja erilaista.Osaisipa kuvata ihmisiä kuten jotkut ikuistavat heitä. Muistan nähneeni puhuttelevia kauniita kuvia vanhuksista ja lapsista.
  Tuuluska: Ihana, ihana nuoruus. On hienoa, että huomaa hetket silloin kun ne tapahtuvat ja nauttii niistä täysin - onnen läikähdys ja liikutus sydämessämme kertoo, että olemme todella läsnä hetkessä.
  Trina: Opettelen päivittäin näkemään ihmisten kauneutta ja olen huomannut, että se mihin kiinnittää huomionsa alkaa itsestään lisääntyä. Mietin itsekin tuota perhosen katsetta...sen voi nähdä, kun tapaa perhosen ja pysähtyy rauhassa tarkkailemaan. Voisin melkein vannoa, että niillä perhosilla on meille kerrottavaa :)
  Hanne: Olet niin oikeassa - kiire, stressi ja pelko - ne kaikki estävät meitä nauttimasta monista pienistä asioista. Entä jos emme lähtisikään mukaan siihen kiireeseen. Jos olisimme niin vahvoja ja tyyninä omassa sisimmässämme, että mikään ei voisi meitä stressata. Uskon, että se on mahdollista, kun harjoittelee ja kääntää mielensä keskittymään hyviin asioihin. Ajattelen, että kauneuden itsessään voi löytää antamalla itselleen luvan olla heikko ja erilainen kuin muut. Kauneus on oman erityisyytensä löytämistä ja hyväksymistä. Sitten voi hyväksyä myös toiset ja nähdä heidän erityislaatunsa. On virkistävää, kun ihmiset ovat kaikki erilaisia persoonallisuuksia. Kunhan me kaikki vain uskallettaisiin erottua massasta.
  Nautinnollista ja läsnäolevaa viikonlopun jatkoa teille jokaiselle - olette erityislaatuisia ja mahtavia persoonallisuuksia :)

  VastaaPoista