.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 29. syyskuuta 2015

Tee itsesi johtamisen päiväkirja
Olen kokeillut itsensä johtamisen päiväkirjaa viikon ajan. Moni asia on tullut hoidettua ja kirjaan on tallentunut useita onnistumisen hetkiä, ideoita ja oppeja.


 TEE ITSESI JOHTAMISEN PÄIVÄKIRJA


 1. aloita avaamalla kirjasta kokonainen tyhjä aukeama
 2. kirjoita oikeanpuoleiselle sivulle miten henkinen pääomasi kasvoi tämän päivän askareissa ja keksi päivälle kuvaava otsikko, jätä sivun alalaitaan kolmasosan verran tyhjää tilaa
 3. jaa vasemman puoleinen sivu kahtia pystyviivalla
 4. kirjoita pystyviivan oikealla puolelle tekemättömiä töitä ja velvollisuuksia vapaassa järjestyksessä
 5. kirjoita pystyviivan vasemmalle puolelle numerolla 1 tehtävä joka on kaikkein tuottavinta aikasi käyttöä -> vie parhaiten tavoittelemaasi lopputulokseen
 6. valitse 6 - 8 kaikkein tärkeintä tehtävää samalla periaatteella listan jatkoksi
 7. kirjoita oikean sivun alalaitaan kolme ennustetta siitä miten hienoja toteutumisen hetkiä sinulla tulee huomenna olemaan


Tee päiväkirjan aukeama aina iltaisin ja anna itsellesi aikaa 20-30 minuuttia. Pura kaikki huolet ja työtehtävät paperille, että saat ne pois mieltäsi painamasta. Lue ennen nukkumaan menoa läpi kirjoituksesi huomisen päivän tapahtumista ja mene nukkumaan varmana siitä, että edessäsi on hieno päivä. 

Lue aamulla innostuneesti läpi tärkeimmät tehtäväsi ja oikean sivun alalaidan hyvät ennustukset. Jatka päivittäin uudella aukeamalla. Ohjeen löysin Jari Sarasvuon kirjasta Vapaus. Luen kirjaa parhaillaan. Kirjassa on perusteellisemmat ohjeet ja paljon hyviä opastuksia.RunoTalon voimapuutarha: Voimarunot & voimakortit vko 12: Tänään kiitän kaikesta:

TASAPAINO


Heilun kuin tuuliviiri. Pitäisikö tehdä suunnitelmia, johtaa itseä ja olla selkeät rutiinit? Välillä kirjoitan intuitiosta ja miten on oltava vapaa kaikesta. Oleellisinta taitaa olla tasapaino näiden kahden asian välillä.

Mitä on itsensä johtaminen oikeasti? Olisiko se sitä, että antaa itselleen vapauden välillä olla vapaa kaikista säännöistä silloin kun oma sisin vaatii ja tarvitsee sitä. Että kuuntele itseään ja ohjaa sopivan hellästi kohti tavoitteita. Päivät ovat erilaisia. Toisina päivinä on virtaa tehdä paljon asioita ja silloin on hyvä tietää mihin keskittyä. Toisina päivinä tarvitaan energioiden latausta. Silloin on hyvä antaa itselle lupa olla ja levätä, kerätä voimaa tuleviin hetkiin. Välillä on aikoja, jolloin on parempi antaa valta intuitiolle ja luovuudelle. Silloin inspiraatio saa virrata vapaana ja parhaat ideat pulpahtelevat pintaan. Ne tarvitsee vain kirjata muistiin.  

Viisainta taitaa olla itsensä kuunteleminen. Mikä minulle sopii tässä hetkessä? Mitä tarvitsen tänään? Miten pääsen tänään parhaseen lopputulokseen? Aina ei edes tarvita parasta lopputulosta. Välillä on hyvä epäonnistua ja huomata oppivansa omista virheistä kaikkein eniten.


*

Tuleeko sinulle jo voimakirje?


voimakirje

Voimakirje ilmestyy perjantaisin.2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva :) Tätä on helppo ja nopea lähteä kokeilemaan. Uskon, että saat paljon hyötyä päiväkirjasta :)

   Poista