.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 24. syyskuuta 2015

Miten saat voimaa päivääsi





VARMISTA ONNISTUMINEN


Yksinkertaisilla pienillä teoilla voit saada paljon voimaa päivääsi. Jos tunnet, että aika ja energia eivät riitä monimutkaisiin suorituksiin, älä silti luovuta kokonaan. Tee edes jotain ja anna itsellesi lupa tehdä vain vähän. Pidä vaatimukset sopivalla tasolla, että saat onnistumisen iloa. Onnistumisen ilo kiidättää sinut nopeasti uusiin onnistumisiin. Pian olet vauhtipyörässä, jossa saat koko ajan uutta hyvää energiaa ja pyörä pyörii omalla painollaan.



ASETA SOPIVA TAVOITE


  1. tee sellaista mistä nautit
  2. valitse ajankohta joka sopii sinulle ja sinun elämänrytmiisi
  3. tee kerrallaan vain sen verran kuin tunnet hyväksi, älä ylitä voimavarojasi
  4. ole säännöllinen siinä mitä teet ja pidä lupauksesi itsellesi

Kun tavoite on sinulle sopivalla tasolla, voit oikeasti saavuttaa sen. Jos joogaaminen aamuisin on vielä kaukainen unelma, älä aseta tavoitteeksi 30 minuutin joogaharjoitusta joka aamulle. Aseta tavoitteeksi päivittäinen 5 minuuttia venyttelyä kehoasi kuunnellen. Tai aluksi 1 minuutti. Lisää hiljalleen enemmän aikaa ja liikkeitä, jos tulee tunne, että tahdot enemmän. Älä pilaa hyvää alkua pakottamalla itseäsi yhtään mihinkään. Saat ison hyödyn jo siitä, että annat itsellesi luvan tehdä asioita omalla tavallasi kuten joogaaminen venytellen omaa kehoasi kuunnellen. Kehitä aivan oman venyttelyjoogasi.



VIETÄ VALOHETKIÄ


Sama juttu meditaation eli mietiskelyn kanssa. Älä pakota itseäsi. 

  • mieti milloin mielesi hiljentäminen on sinulle helpoiten mahdollista? 
  • mikä on se sopiva hetki päivässäsi tai viikossasi? 

Meditaation ei tarvitse olla risti-istunnassa tapahtuvaa vaan voit päättää meditoida makuulla ennen nukahtamista tai istua lempituolissasi, jos se sopii sinulle paremmin. Meditaatiossa ei ole pakko pinnistellä ja yrittää lopettaa ajattelua kokonaan. Voit aivan hyvin keskittyä sydämeesi ja kokeilla hengittää sydämen kautta. Se on hyvin rentouttavaa. Tai voit lähettää mielessäsi kaikille kehosi osille valoa ja kylpeä lopulta kokonaan valossa.



LUO VOIMASYSTEEMIT


Luo itsellesi omat voimasysteemit, jotka sopivat juuri sinulle. Tee niistä niin rakkaat, että et tahdo elää ilman niitä. Saat hyvää mieltä ja voimaa. Siitä vuorostaan saat uutta voimaa pitää kiinni hyvistä jutuista. Hyvä olo heijastuu ympärillesi ja saa kaiken sujumaan paljon mukavammin.



LISÄÄ INSPIRAATIOTA:




*

Tuleeko sinulle jo voimakirje?


voimakirje

Voimakirje ilmestyy perjantaisin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti