.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 18. elokuuta 2014

Voimakurssin 5. viikko: Loppuseremonia


Voimakurssin viimeinen viikko alkaa. Tämä blogikurssi etenee viikko kerrallaan ja on kevyempi versio oikeasta kurssista.


Tehdessäni edellisen osion kiitollisuuden harjoituksia muistin kiitollisuuden voiman. Vapauttavaa oli myös listata asioita, joita en enää halua enkä tarvitse. Nyt tuntuu keveämmältä.Tämän osion ensimmäisenä tehtävänä on hankkia itsellesi sopiva symboli loppuseremoniaa varten. Voit ostaa korun, puhdistaa vanhan rakkaan esineen tai valmistaa taideteoksen joka kuvastaa voimakurssilla kokemaasi. Puhdista voimaseremonian symbolisi rakkauden ja kiitollisuuden ajatuksin hyvissä ajoin ennen loppuseremoniaa.


Seuraavaksi tarvitset mahdollisimman uuden kasvokuvan, jossa olet onnellinen. Liitä kuva kirjan lopussa olevan sydämen viereen. Näin symboloimme perille pääsyä.

Pidämme yhteisen seremonian voimakurssin päättymisen kunniaksi. Ajankohtaa ei ole tarkasti määritelty. Teemme tätä yhdessä vaikka olisimmekin läsnä eri aikoina. Suosittelen, että tekisit oman loppuseremoniasi kahden viikon kuluessa. Voimaseremoniassa otamme käyttöön valitsemamme symbolin, joka muistuttaa jatkossa sisimpämme viesteistä ja sisäisestä voimastamme.

Oikealla voimakurssilla saat yksityiskohtaiset ohjeet loppuseremoniaa varten. Jos olet seuraamassa tätä blogikurssia, voit luoda oman loppuseremonian itsellesi. Olet tervetullut yhdistymään loppuseremoniassasi yhdessä luotuun hyvien ajatusten voimaverkkoomme.

Voit aina avata tehtäväkirjan uudelleen ja tehdä kurssin harjoituksia tarpeen mukaan. Itse toivon, että ehtisin tehdä voimakurssin syksyisin ja keväisin. Näin voisin puhdistua ja selkeyttää ajatuksiani. En juuttuisi liiaksi mielen kuvioihin, jotka helposti jäävät kiertämään samaa rataansa. 

Kiitos osallistumisestasi tähän blogikurssiin. Olet milloin tahansa sydämellisesti tervetullut tilaamaan oman Spiraalipolun oppaasi tai kokemaan kurssin uudelleen tämän blogin kautta. Toivon ja uskon, että olet saanut uutta voimaa.

Huomioithan, että tämä blogin voimakurssi sisältää vain osan kurssimateriaalista. Spiraalipolun oppaan avulla voit helposti tehdä kaikki voimakurssin harjoitukset itsenäisesti. Oppaassa on koskettavia voimakorttikuvia ja voimarunoja. Voit tilata oppaan tästä.

 Tilaa Spiraalipolun opasBlogikurssin aiemmat jaksot:
Voimakurssin 1. viikko
Voimakurssin 2. viikko
Voimakurssin 3. viikko
Voimakurssin 4. viikko
Joko sinulle tulee ilmainen voimakirjeeni? Tilaa täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti