.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 4. elokuuta 2014

Voimakurssin 3. viikko: Keho ja ulkoinen olemus
Voimakurssi jatkuu täällä blogissa. Takana on ensimmäinen viikko valmistautumista ja toinen viikko spiraalipolun valmistamista. Tämä blogikurssi etenee viikko kerrallaan. Oikealla Voimakurssilla etenet omaan tahtiisi Spiraalipolun oppaan avulla. 
Jatkamme spiraaliin kirjoittamista. Kuvassa ovat spiraalini, jotka odottavat kirjoituksiani. Viikko sitten kerroin kolmesta tavoitteesta tälle kurssille. Jatkamme kolmen asian käsittelyä syvemmin. Pohdi asioita mahdollisimman monesta eri näkökulmasta ja kirjaa mietteitä spiraaleihin. 


Spiraalikirjan voit tilata TuuliHelmestä, mutta mikä tahansa muistikirja ilman viivoja ja ruutuja sopii spiraalikirjaksi.Jatka edelleen hyvien ajatusten lähettämistä ja vastaanottamista sekä aloituksessa antamiani ohjeita tuulesta ja tulesta. Aurinkokin on tulta.

Tämä jakso keskittyy kehoon. Käy läpi kaikki kehoosi liittyvät terveydelliset asiat: Ovatko ne kunnossa? Myös ulkoiseen olemukseen liittyvät seikat kuten kampaajalla käynti ovat oleellisia. Entä vaatekaappisi tilanne? Onko siellä turhia vaatteita? On aika kierrättää sellaiset mitä et käytä. Keskity tällä viikolla löytämään omaa sisimpääsi myötäilevä ulkoinen olemuksesi.
Voimakurssi jatkuu viikon kuluttua. Huomioithan, että tämä blogin voimakurssi sisältää vain osan kurssimateriaalista. Spiraalipolun oppaasta saat yksityiskohtaisemmat ohjeet. Tilaa Spiraalipolun opas


Blogikurssin aiemmat jaksot:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti