.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 25. elokuuta 2014

Maanantain kurssi-ilta: Voimapuutarhan oivalluksiaTänään kuljemme yhdessä voimapuutarhan poluilla.Voimapuutarha on vertauskuva. On paljon sellaista minkä voit herättää henkiin voimapuutarhassasi. Osa puutarhasta uinuu odottaen sopivaa hetkeä. Mitä useammin kuljet poluilla sitä vahvemmiksi ne muodostuvat. 

Millainen tahdot voimapuutarhasi olevan? Voit luoda puutarhasi itsesi näköiseksi paikaksi, jossa viihdyt ja saat voimaa.

Voimapuutarhan poluilla kulkiessasi kehität voimapuutarhaasi hauskalla ja syvällisellä tavalla. Kasvit ja pohdinnat herättävät ajatuksia, jotka johdattavat uusille alueille sisäisessä voimapuutarhassasi. Pysähdyt kuuntelemaan sydämesi opastusta. Joskus polku on avoin ja helpompi kulkea toiseen suuntaan. Ehkä pääset sinne minne tahdot toista reittiä. Matkalla saatat oivaltaa, että tahdotkin kulkea kokonaan toista polkua.


Runotalon tarina kertoo voimapuutarhasta:TähtiKukka löytää talon ja puutarhan. Ullakolla on kirja, johon hän kirjoittaa voimarunoja. Voimarunot lennähtävät tähdenlentoina päätyikkunasta taivaan sineen ja leijuvat välkkyen puutarhaan muuttuen hiekkapoluiksi ja kukiksi. TähtiKukka lakaisee luudalla polkuja ja löytää runojen opastuksia. Hän saa voimaa uskoa unelmiinsa ja seuraa hiekkapolkua lammelle. Siellä talo ja puutarha ovat syntyneet todeksi. Tule sinäkin kulkemaan oman sydämesi polkuja.

Kuljen voimapuutarhan poluilla ja etsin omia vastauksiani. Paljon olen löytänyt ja vielä hiekassa kimmeltää monta poimittavaa asiaa. Lisäksi tahdon tutkia uusia polkuja. Kurssilla kuljetaan leikillisesti Runotalon voimapuutarhan polkujen mukaisesti. Jossain vaiheessa polku johtaa metsään ja lammelle. Varmasti talokin tulee näkyväksi. Millainen on sinun talosi? Se asia minkä tahdot syntyvän todeksi itsellesi?
Voimapuutarhan poluilla seikkailijat luovat itselleen kukin oman hahmon. Tällä hetkellä voimapuutarhan keskiympyrässä istuu erityislaatuinen pieni porukka. Emme näe toisiamme, pidämme toisiamme kädestä, istumme piirissä hiekassa ja löydämme uutta itsellemme sekä jaamme oivaltamaamme toistemme tueksi. 

TähtiKukka tahtoo tässä kohden lämpimästi kiittää ja halata keskiympyrään saapuneita voimapuutarhan kulkijoita.


Polulla on valoisia ja varjoisia kohtia.
Ilman toista ei voi olla toista. 
Voit nähdä valoisat kohdat edessäsi
ja suunnistaa niitä kohti avoimin mielin.VOIMAPUUTARHAN HARJOITUS


Varaa itsellesi häiriötön hetki. Hengitä syvään ja keskity tähän hetkeen. Tarkastele yläpuolella olevaa voimakorttia ja tekstiä. Kirjoita tai piirrä syntyvät ajatukset. Löydä vertauskuvia ja syvällisiä merkityksiä. Poimi viisautta ja selkeyttä tähän hetkeesi. Joskus kirjoittamasi merkinnät avautuvat vasta myöhemmin lukiessasi niitä uudelleen. Siksi voimapuutarhan kurssilla on hyvä olla muistikirja, johon voi aina palata uudelleen.

Kurssi-ilta jatkuu viikon kuluttua maanantaina. Nähdään täällä silloin. Olen iloinen, jos päätät lähteä mukaan Voimapuutarha kurssille ihan oikeasti. Olet sydämellisesti tervetullut voimapuutarhan poluille myös näiden blogi kurssi-iltojen kautta.

8.10.2015 VOIMAPUUTARHAKURSSI on toistaiseksi uudistumisen tauolla. Muihin Runotalon kursseihin voit tutustua tästä.1 kommentti: