.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 11. elokuuta 2014

Voimakurssin 4. viikko: KiitollisuusVoimakurssi jatkuu kiitollisuuden harjoituksilla. Tämä blogikurssi etenee viikko kerrallaan. 

Spiraalikirjaani on kertynyt kirjoituksia, vaikka en ole joka päivä ehtinyt kirjoittaa. Toivon, että olet ollut minua ahkerampi. Mitä enemmän annat aikaasi kurssin harjoituksille, sitä enemmän saat itsellesi. Tällä viikolla kuljet kirjoittamaasi spiraalia pitkin uudelleen. Lähde liikkeelle alusta ja lisää merkintöjä lukiessasi aieimmin kirjoittamaasi. Kulje spiraalipolkuasi sinne asti minne olet viimeksi kirjoittanut. Seuraavaksi kirjoita erilliselle paperille kaikki mitä et enää tarvitse elämässäsi. Kaikki asiat ja tapahtumat, jotka haluat puhdistaa pois. Tuhoa paperi polttamalla tai jollain muulla turvallisella tavalla täydellisesti. Tahdon ja mielikuvituksen voima on vahva. Tällaisen harjoituksen vaikutus voi olla merkittävä.

Tämän jälkeen ota eteesi lasillinen puhdasta vettä. Omista hetki kiitollisuuden ajatuksille, kaikelle sille hyvälle mitä elämässäsi on. Keskitä rauhassa ajatuksesi lasissa olevaan veteen. Kirjoita spiraalipolkuun kiitollisuuden ajatuksiasi. Juo lopuksi vesi kiitollisuudella hitaasti nauttien ja keskittyen. Ota tavaksi juoda lasillinen vettä aamuin illoin kiitollisuuden ajatuksin.Jatka edelleen hyvien ajatusten lähettämistä ja vastaanottamista sekä aloituksessa antamiani ohjeita tuulesta ja tulesta.


Voimakurssi jatkuu viikon kuluttua kurssin viimeisellä osiolla. Huomioithan, että tämä blogin voimakurssi sisältää vain osan kurssimateriaalista. Spiraalipolun oppaasta löydät perusteelliset ohjeet koskettavien voimarunojen ja voimakorttikuvien kera >> tilaa opas tästä


Blogikurssin aiemmat jaksot:
Voimakurssin 1. viikko
Voimakurssin 2. viikko

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirjeeni? Tilaa täältä.6 kommenttia:

 1. Sanon useasti, että kiitollisuus on nykyään aivan aliarvostettua. Miksi ihmeessä mielipidepalstoillakin jotkut suuttuvat, jos joku uskaltaa kirjoittaa, että voisi olla kiitollinen vaikka siitä, että Suomessa on käytännössä ilmainen koulutus tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan kyse siitä, että on parempi olla tyytymätön, että saisi vielä enemmän? Onko kiitollisuus nöyryyttä? En tiedä varmasti näistä, mutta sen tiedän, että henkilökohtaisella tasolla kiitollisuus luo valtavan rikkauden. Tunnen, että ihmiset elävät eri arvomaailmoissa. Kun kohtaan tuon toisen arvomaailman, yllätyn joka kerta: Olen onnistunut unohtamaan, että todellisuuden voi nähdä monin tavoin. Jokainen saa onneksi itse valita miten katsoo maailmaa <3

   Poista
 2. Kiitos tästä. Ite olen huomannut että kiitollisuus ja anteeksianto vievät elämässä pitkälle ja auttavat vähentämään taakkoja, jotka ovat päasiassa seurausta asioista, joista ei ole päästänyt irti ja joita ei ole hyväksynyt. Kiitollisuutta pitäisi ihan tietoisesti alkaa harjoittamaan omassa arjessaan etenkin silloin kun tuntuu että kaikki menee pieleen. Helpottaisi elämää huomattavasti.

  PS. Blogissa sinulle haaste, ihan itte räätälöity. Toivon että teet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Olen samaa mieltä. Anteeksi antaminen varsinkin keventää ja yleensäkin omien tuntemusten hieman syvempi tutkiminen. Niin paljon saattaa raahata painolastia mukanaan tietämättään. Varmasti sitä on aina jonkin verran matkassa, huokaisemalla syvään voi heittää jo jotain yli laidan. Kiitollisuus on se mihin itse pyrin kun on huonompi päivä. Silloin se ei ole helppoa, mutta voin hivuttautua kiitollisuuden tunteita kohti ja lähteä ylöspäin valoisampiin tunnelmiin kuin tikkaita kiiveten.

   Olen ollut pitkään tauolla blogihaasteista. Nyt on tunne, että olisiko aika kokeilla. Kirjoitat vielä niin reippaasti tuohon loppuun tuon toiveen. En vielä käynyt katsomassa, mutta poikkean ja arvostan itte räätälöityä kaikessa. Uskon, että otan haasteen vastaan. Aikataulu on vielä avoin. Kiitos haasteesta.

   Poista
 3. Elämäni on aika harvoin ruusuilla tanssimista ja välillä vaikeudet ja ihmisten ilkeydet hyökyvät päälle oikein ketjuna. Olen kuitenkin opetellut olemaan kiitollinen. Olen kiitollinen siitä ettö elän, kiitollinen auringon paisteesta.linnun laulusta tai siitä, että ainakin tänään oli varaa vielä syödä jotain. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut työskennellä kuutisen vuotta aivan ihanien työkavereiden kanssa ja kiitollinen siitä, että olen joka kerta saanut tuntea olevani ihminen. Suurin kiitollisuuden aiheeni on se, että maailmassa on olemassa hyviä ihmisiä ja olen heitä saanut elämäni aikana kohdata, Aikanaan sain hyvän neuvon eräältä viisaalta ihmiseltä. Aloin kokoamaan listaa ihmisistä,jotka ovat kohdelleet minua hyvin. Silloin kun joudun jonkun ilkeyden kohteeksi, silmäilen tämän hyvien ihmisten listan läpi ja mietin heitä. Silloin huomaan hyvin nopeasti, miten kiitollinen olen siitä, kun olen nämä ihmiset saanut kohdata. Tällä tavalla unohdan hyvin nopeasti kohtaamani ilkeyden tai ainakin saan voimaa toimia, jos asia on sellainen johon voi vaikuttaa. Ja ainakin huomaan sen että yhtä ilkeilevää ihmistä kohden on ainakin kymmenen toisia hyvin kohtelevaa ihmistä. Lisäksi listan avulla pystyn säilyttämään luottamukseni ihmisiin. Kohdallani tämmöinen lista on toiminut erinomaisesti. Olen nimennyt listan Olen kiitollinen sinulle -listaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että kirjoitit tämän viestin. Olet oikeassa, kiitollisuus on opeteltava ja opittavissa oleva taito. Kiitos, että jaoit Olen kiitollinen sinulle - listan idean. Uskon, että moni löytää sen täältä. Kiitollisuus on ollu itselleni näinä päivinä ilon aiheena. Lainasin kirjastosta kirjan Taivavoima, jossa on kiitollisuuden harjoituksia. Voit katsoa täältä, jos kiinnostuit: http://aarrekarttamaailma.blogspot.fi/2014/09/taikavoima-rhonda-byrne-kiitollisuus.html

   Ympärillä se lisääntyy mihin kiinnittää huomionsa, mistä on kiitollinen - siksipä niitä hyviä ihmisiäkin on koko ajan enemmän. Upeaa, että sinulla on ihanat työkaverit, se on voima, joka kannattelee paljon ja vahvasti.

   Kauniita syyspäiviä toivon Sinulle täältä Runotalosta.

   Poista